Cancan ultimă oră

Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist: „Mai trăiesc 10 ani”

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist Mai trăiesc 10 ani

Cătălin Botezatu a trăit o adevărată dramă atunci când a aflat că are cancer. Creatorul a fost operat de numeroase ori și a fost la un pas de moarte – și nu doar o dată. Deși la început și-a asigurat fanii că totul este în regulă, situația era, de fapt, mult mai dramatică, așa cum reiese și din interviul șocant despre perioada care l-a marcat.

Cătălin Botezatu a vorbit, pentru Antena Stars, despre cumpăna de sănătate prin care a trecut în acest an. Diagnosticat cu cancer, a fost la un pas de moarte, iar operațiile suferite au fost o experiență traumatică, de care își aduce aminte cu greu.

„La mijlocul anului acesta au început problemele de sănătate”, explică creatorul de modă. „A urmat un vacarm în viața mea. Nu m-am simțit rău la început. Aveam un apendic care trebuia scos”.

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer

De la o simplă apendicită la un diagnostic crunt a mai fost doar un pas. Cătălin Botezatu a fost depistat cu o tumoare, iar atunci a început chinul. Chimioterapia dură i-a afectat puternic mușchii, iar așa a ajuns la un pas de moarte.

Botezatu continuă: „Am făcut un fel de chimioterapie foarte puternică. Organismul meu a rezistat la această procedură, în schimb mușchii mei nu au rezistat. Am avut patru operații. Unul dintre mușchi s-a rupt și am avut hemoragie”.

Medicii s-au îngrozit când a pierdut aproape doi litri de sânge, iar patul efectiv s-a înroșit.

„Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Botezatu: „Mai trăiesc 10 ani”

Cea mai recentă operație a fost acum o lună, o intervenție care a avut loc aproape pe viu.

„Nu am dormit șapte nopți. Nu am băut apă șapte zile. Am avut halucinații de la calmante”, a mai spus Cătălin Botezatu. Unul dintre cele mai neplăcute episoade de acest fel a fost momentul când, o zi întreagă, a vorbit numai în franceză.

Poate cea mai șocantă afirmație este cea legată de vestea primită de la medici. Tratamentul la care este supus acum, unul cu adevărat dur, este menit să îl țină în viață pentru încă 10 ani.

„Îmi doresc să trăiesc”, a spus creatorul. Simplu și concis.

Dar, există o parte bună: de atunci și până acum, Cătălin Botezatu și-a revenit spectaculos. Chiar acest interviu a fost realizat la o prezentare de modă, una dintre primele evenimente la care a fost prezent după chinurile prin care a trecut.

Adauga un comentariu