Cancan

Cătălin Botezatu, destăinuiri impresionante:„M-am operat de apendicită și am descoperit că am cancer!”

Publicat: 20 apr. 2021
Catalin Botezatu cu barba si camasa
Cătălin Botezatu a anunțat că o să aibă parte de o colaborare cu nimeni alta decât Kim Kardashian

Invitat în emisiunea „Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, Cătălin Botezatu a facut destăinuiri impresionante.

Lovit crunt de pandemie, pentru că business-urile în care activează se află în prima linie a frontului împotriva COVID, Botezatu a fost obligat să se lupte și cu un teribil cancer.

Cătălin Botezatu, destăinuiri impresionante

„Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine.”, a declarat designerul, în exclusivitate, în emisunea „Mădălin Ionescu Show”.

Cătălin Botezatu: „S-a crezut că am o formă mai ciudată de apendicită!”

O adevărată lecție, parcă, și felul în care s-a ajuns la acest diagnostic cumplit în cazul lui Cătălin Botezatu. Totul a pornit de la o banală apendicită care s-a dovedit a fi, de fapt, cancer.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, conchide designerul.

Dezvăluirile de senzație continuă și în seara aceasta în emisiunea „Mădălin Ionescu Show”, difuzată de Metropola TV de luni până joi, de la 22.00 – 24.00. Astă seara, Dorel Vișan vorbește despre experiențele pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Comentarii
  • Adevarat sa ti cauti de sanatate pe alte meleaguri. Purcoiul asta de bani pe care suntem OBLIGATI sa i aruncam pe sistemul de sanatate de fapt tine pe salarii niste neaventi neica nimeni care te omara cu zile.

Adauga un comentariu