Prima pagină » Actualitate » Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”

Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”

21 mai 2024, 08:27,
BZI.ro, în Actualitate

Cătălin Botezatu iubește din nou. Cunoscutul designer a făcut furori de fiecare dată când a apărut în public, însă mulți se întreabă dacă acesta își împarte viața cu cineva sau nu.

Cătălin Botezatu iubește din nou

Cătălin Botezatu a făcut furori cu fiecare apariție în spațiul public. De cele mai multe ori, acesta este înconjurat de multe persoane, însă pe niciuna dintre acestea nu a mai prezentat-o ca fiind iubita lui, cel puțin în ultima perioadă.

Mulți se întreabă dacă în prezent acesta este încă singur sau nu. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri, atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Atunci când vine vorba de viața personală, Cătălin Botezatu este o persoană destul de discretă. Rareori s-a știut dacă acesta a fost sau nu într-o relație. Întrebat dacă este îndrăgostit, iar răspunsul a fost unul cât se poate de sincer.

Cătălin Botezatu a spus că îi place de cineva. Pe de altă parte, odată cu trecerea timpului, acesta și-a făcut și un target. Se pare că din experiențele sale, designerul a învățat cum stă treaba cu ”dragostea”.

Cătălin Botezatu se îndrăgostește destul de repede, însă sentimentele nu durează decât câteva luni. Astfel, acesta preferă să își trăiască viața și să nu se gândească mai departe.

Designerul nu își dorește monotonie și preferă un peisaj mai ”diversificat”.

„Îmi place de cineva dar… Îmi plac femeile mai mature în gândire! Mi-am făcut un target! Dacă mă îndrăgostesc și îmi place cineva: 4 luni durează! Maxim 5! Apoi, ca să nu se întâmple ceva, să ne despărțim, să sufere, să mă lase ea, mă întreabă de ce! Uite așa! Apoi găsesc pe altcineva 4-5 luni! Viața e frumoasă, merită trăită, nu trebuie să fie monotonă! În orice mariaj, după un an-doi se plictisesc, alții și după câteva luni. Și de ce să ne plictisim, când putem să diversificăm peisajul! Sunt mai fericit ca oricând!”, a declarat Cătălin Botezatu.

A suferit din dragoste

Chiar dacă mulți au crezut că el nu a suferit niciodată după vreo femeie, se pare că lucrurile nu stau așa, ci chiar invers. Celebrul designer a recunoscut că de-a lungul timpului a suferit din cauza partenerelor pe care le-a avut, dar a reușit să meargă mai departe.

Despărțirile nu au fost mereu ușoare pentru el, a reușit să rămână cu toate fostele sale în relații de amiciție.

„Am suferit, nu pot să mint. Mi-am revenit. Am suferit, aș fi ipocrit să spun că nu. Dar nu am arătat asta oamenilor, tot timpul am spus că nu voi mai găsi ca ea niciodată, apoi în scurt timp a apărut o altă iubire. Cu toate sunt prieten. Asta e firesc“, a menționat Cătălin Botezatu.

Când vine vorba de partenera perfectă, Cătălin Botezatu pune preț pe anumite detalii, și anume, aspectul fizic.

Cert este că nu îi plac femeile ”îngălate”, ci mai degrabă cele puternice.

„Femeile îngălate! Prostia! Femeile Alfla, puternice, sunt periculoase, trebuie să le domini rău! Îmi plac femeile puternice, îngrijite, care pun foarte mult preț pe aspectul lor fizic. Nu mă interesează Miss-urile! Nu există femei urâte!”, a mai completat Cătălin Botezatu, care iubește din nou.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *