Cancan

Cătălin Botezatu revine în emisiunea „Bravo, ai Stil”

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

”Bravo, ai stil”, cu vedete, debutează săptămâna viitoare la Kanal D, într-un nou sezon. Postul de televiziune va difuza emisiunea prezentată de Ilinca Vandici miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00.

Când începe și la ce oră se difuzează emisiunea

Au fost anunțate trei nume noi de vedete din showbiz-ul autohton, care vor participa în cadrul noului sezon de la Bravo, ai Stil! Celebrities, de pe Kanal D. Din juriul emisiunii de modă foarte populare vor face parte Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Sezonul special va fi transmis cel mai probabil în prima parte din 2020 și va fi prezentat tot de către Ilinca Vandici.

Au apărut primele imagini cu concurentele de la ”Bravo, ai Stil! Celebrities”. Printre cele care vor încerca să impresioneze jurații pentru a primi titlul de cea mai stilată femeie din România se află Andreea Tonciu, dar și Raluca Tănase de la Bambi. În trecut, cele două s-au aflat în conflict și s-au amenințat.

Fanii emisiunii Bravo, ai Stil! așteaptă cu sufletul la gură noul sezon. În noua ediție nu vor mai defila în fața juraților concurente obișnuite, ci doar celebrități. Cele nouă aspirante la marele titlu, cu o experienta remarcabilă atât în showbiz, cât și pe rețelele sociale, adevărați trendsetteri în materie de modă, sunt pregătite de show.

„Bravo, ai stil! este cel mai urmărit format TV de fashion și stil din România şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevărată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt. Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de „Bravo, ai stil! Celebrities” si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!”, anunță reprezentații postului de televiziune Kanal D.

Postul de televiziune va difuza emisiunea prezentată de Ilinca Vandici miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00. Galele eliminatorii ale show-ului vor fi difuzate sâmbăta, de la ora 23:00. Telespectatorii își pot vota preferatele prin SMS, notează reprezentanții postului, conform celor de la paginademedia.ro.

Cătălin Botezatu revine în emisiune

Celebrul designer revine în postura de jurat al acestei emisiuni, astfel liniștind spiritele. În ultima perioadă s-a tot discutat despre dispariția din lumea mondenă a celebrului designer. Totul s-a datorat unor probleme de sănătatepe care acesta le-a avut în această perioadă de ”vacanță”. Botezatu a fost plin proces de recuperare după operația suferită la colon și ședințele de chimioterapie, astfel că, această situație le-a dat de gândit producătorilor de la show-ul pe care designerul îl jurizează, “Bravo, ai stil!” și i-a determinat să-i caute o “rezervă”. Dar lucrurile s-au rezolvat, iar Cătălin va reveni pe micul ecran.

Adauga un comentariu