National

Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD-PNL, nu se retrage din competiția pentru alegerile locale nici dacă îi cere Ciolacu

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Cîrstoiu candidatul susținut de PSD-PNL nu se retrage din competiția pentru alegerile locale nici dacă îi cere Ciolacu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că nu se retrage din competiția pentru alegerile locale, totul după ce au circulat mai multe zvonuri în acest sens.

„Nu, nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva. Nici dacă îmi va cere domnul Marcel Ciolacu. Căci nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu, și, cum am mai zis, eu nu am solicitat nimănui nimic în ideea asta”, a spus Cîrstoiu, la emisiunea Hai România, de la Evenimentul Zilei.

„Atât domnul Marcel Ciolacu cât și domnul Nicolae Ciucă sunt oameni serioși. Mi-am dat seama din discuțiile pe care le-am avut cu ei că sunt oameni politici cu coloană vertebrală. Își asumă un lucru și-l duc până la capăt. Nu joacă nimeni „Alba-Neagra” în această situație”, a punctat Cătălin Cîrstoiu.

Cum a venit propunerea?

De asemenea, Cătălin Cîrstoiu susține că nu a bătut la ușa nimănui pentru a deveni candidat.

„N-am bătut la ușa nimănui cu solicitarea „Vreau să fiu candidat”. Aveam meseria mea, viața mea, o familie cu un copil de cinci ani, o familie care are nevoie de mine. Dumnealor mi-au propus, șefii coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Și am simțit susținerea fiecăruia dintre ei. A fost o discuție în trei în care mi-au spus că sunt un om bun, un doctor priceput, un profesionist, cu viziune, că am adus fonduri la spital și așa mai departe. Și tocmai de aceea s-au gândit la mine când au trebuit să vină cu o propunere pentru București”, a mai spus doctorul.

Se simte singur

Cîrstoiu spune că a acceptat să intre în cursă alături de alianța PSD-PNL, dar susține că se simte singur.

„La momentul de față, mă mai simt și singur”, mărturisește Cîrstoiu. „Am acceptat să intru în cursa aceasta alături de alianța PSD-PNL. Dar câteodată nu mă simt chiar susținut pe deplin. Chiar și așa, nu cred că cele două partide vor să renunțe la această colaborare și că mă așteaptă pe mine acum să renunț de bună voie, așa cum se scrie prin presă”, a concluzionat medicul.

Adauga un comentariu