Actualitate

Catalin Lupu, primarul comunei Ciurea, vine la BZI LIVE. Toate detaliile despre proiectele unei comunitati de la marginea Iasului, aflata in plina dezvoltare

Publicat: 10 iun. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

O noua editie de maxim interes la BZI LIVE pentru iesenii care locuiesc in zona metropolitana a municipiului Iasi. Luni, 11 iunie, de la ora 15.00, in studioul BZI LIVE va veni Catalin Lupu, primarul comunei Ciurea, una din cele mai cautate comunitati rurale de la marginea municipiului Iasi. Primarul comunei Ciurea va explica in emisiunea moderata de Roxana Caraiman despre proiectele pe care comunitatea pe care o conduce le gestioneaza, despre situatia obiectivelor derulate prin Grupul de Actiunea Locala alaturi de alte comune, dar si despre noile investitii pe care le are in vedere. In plus, Catalin Lupu, unul din cei mai vechi primari, cu multe mandate la activ, va expune si alte aspecte care privesc comunitatea din Ciurea.  

Iesenii care locuiesc in Ciurea, dar si cei interesati, pot lasa intrebari pentru invitatul editiei de luni, 11 iunie, a BZI LIVe in direct, pe pagina de Facebook a cotidianului BUNA ZIUA IASI https://www.facebook.com/cotidianul.bzi, dar si la rubrica de comentarii  www.bzi.ro, intrebari la care invitatul Roxanei Caraiman va raspunde pentru a oferi explicatiile necesare.  

Emisiunile BZI LIVE inregistreaza un real succes, fiecare editie in parte numarand zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 

Adauga un comentariu