Cancan

Cătălin Măruță, scandal monstru cu Iulia Albu în direct

Publicat: 15 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Scandal în direct, la Pro TV! Cătălin Măruță nu a mai suportat atitudinea Iuliei Albu și a izbucnit complet în timpul emisiunii sale. Prezentatorul a ieșit din platou de nervi și a lăsat-o singură în fața tuturor telespectatorilor.

Iulia Albu a fost umilită în direct, marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță. În timpul rubricii dedicate modei, criticul vestimentar a avut un reproș la adresa lui Cătălin Măruță.

În timp ce pe ecran derula un colaj cu ținutele mai multor vedete din lumea mondenă, Iulia Albu a spus că Măruță alege pozele care lui îi plac pentru a fi criticate de ea. La cele auzite, Cătălin Măruță a reacționat dur, pesemne că nu este prima dată când șatena îi face o astfel de precizare.

El s-a ridicat nervos de pe canapea și i-a spus Iuliei vehement că minte și că așa face mereu, apoi a plecat într-un colț al platoului să nu o mai vadă pe vedetă și să își continue singură rubrica de stil.

De parcă umilința nu ar fi fost suficientă, la sfârșitul rubricii, Iulia Albu s-a ridicat frumos de pe canapea și a mers să îl îmbuneze pe moderatorul emisiunii „La Măruță”. Ea a început să îl roage umil să revină în platou și să se împace cu ea. Cătălin Măruță s-a lăsat neînduplecat însă. El i-a mulțumit diplomat pentru rubrica susținută și a rugat-o să părăsească platoul.

Iulia Albu, criticată dur de Andreea Bănică

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adauga un comentariu