Local

Cătălin Moroșanu se mută din Iași. Acesta vrea să candideze pentru funcția de consilier județean în Galați

Publicat: 07 aug. 2020
ALT=«Cătălin Moroșanu va candida pentru funcțioa de consilier județean în Galați»
Cătălin Moroșanu va candida pentru funcțioa de consilier județean în Galați

Luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu se mută în Galați pentru a candida la funcția de consilier județean din partea Partidului Național Liberal.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroşanu, care a precizat că unul dintre motivele pentru care candidează la Galaţi îl reprezintă prietenia cu senatorul George Stângă.

Acesta a afirmat că nu a reușit să implementeze în Iași acest proiect deoarece nu au fost alocate fondurile necesare.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru”, a mai spus Moroşanu.

Jucătorul de K1 a menționat faptul că în acest moment este încă consilier județean în Iași din partea Partidului Național Liberal. Totuși, acesta a început deja procedurile pentru a-și face mutație pe Galați. Cătălin Moroșanu frecventează cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi.

Moroșanu plănuiește să dezvolte sportul de masă la nivel județean. Cătălin Moroșanu candidează din partea PNL pentru un mandat de consilier judeţean la Galaţi

Proiectul său de suflet – dezvoltarea sportului de masă la nivel județean – nu a găsit sprijinul necesar implementării la Iași și tocmai de aceea a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean”, a declarat Moroșanu.

Cătălin Moroşanu a mai spus că nu este interesat să candideze şi la alegerile parlamentare din acest an.

Sportivul în vârstă de 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), a absolvit Facultatea de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. De asemenea, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Comentarii
 • Eroare. Este nascut in satul Grajduri, com. Grajduri, jud. Iasi. Ca sportiv este sustinut de Compania de vinificatie Cotnari.

 • Din postura de consilier nu a facut nimic! Doar a incasat niste bani si daca eta baiat sufletis ii dona! Totul e pe bani si intetese!

 • Du te mai in pizda matii de taran. Tu te duci la Galati la cules de castraveti! La Galati, unde sunt totii tiganii si interlopii…

 • Ce mă miră și nu observa nimeni, chiar că a devenit ceva banal, absolvent de drept și este la master geopolitica. Deja mă simt mai în siguranță….
  Poate să discute de la egal la neegal cu Trump !

 • „daniel” cine syie, peste vreo 4 dau 8 ani il vezi ministru sporturilor! E capabil, il duce capu la, vorva prietenului lui Chilotareala

 • Degeaba esti un rege in K1, ce vrei sa ne arati ca nu ai muschi alaturi de Chirica, s-au muiat muschii in fata lui , de pleci la Galati. Nu ai coloana vertebrala, esti un nimeni in cazul asta, mai vrei sa fii si consilier?

 • Nu iti mai incorda muschii degeaba, pleci la Galati? Acolo te-ai nascut? Sa-ti fie rusine ce faci pentru toti moldovenii care te admira.

 • Nu ai banii necesari pe care ii cere partidul pentru a fi consilier. Are dreptate Ghita cand te provoaca, esti fara coloana si te rog sa ma ierti de acuze , dar cu Galati , asta demonstrezi.

 • Nu ai banii necesari pe care ii cere partidul pentru a fi consilier. Are dreptate Ghita cand te provoaca, esti fara coloana si te rog sa ma ierti de acuze , dar cu Galati , asta demonstrezi.

 • Regele K1 e Daniel Ghita! Morosanu e un Chilotar, unul care a prostit Iesenii sa il voteze. Nu a facut nimic pentru sportul Iesean. Rusine ma taran de padurar, venit din Grajduri, unde fratele tau i au crescut avioane si a fost arestat! Rusineee, rusineee

Adauga un comentariu