National

Cătălin Rădulescu a fost vizitat de hoti: „Am fugit să iau un cuțit din bucătărie”

Publicat: 15 mart. 2020
Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”
Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa PSD: ”Mă bucur că m-am separat de aceşti indivizi de proastă calitate”

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, aflat în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile din cauza coronavirusului, a povestit că a fost vizitat de un hoț în această dimineață.

Când l-a văzut, a dat un pumn în geam și a mers să ia un cuțit din bucătărie, iar hoțul s-a speriat și a fugit. „Doamne ferește, nici în situația asta critică cu acest virus ucigaș, hoții nu stau acasă”, a spus deputatul social-democrat.

„Asta mai lipsea! După ce că suntem autoizolați la domiciliu de serviciu în București 14 zile și nu am putut pleca acasă ca să nu ne îmbolnăvim familiile (nu ca alții din alte țări, care au fugit din zonele carantinate în România și în trei zile avem 121 bolnavi, 3500 în carantina și 15000 în autoizolare ), în această dimineață, la ora 8.45, în timp ce dormeam , am auzit o bubuitură puternică la ușa terasei și când am tras draperia, ce credeți, era un hoț care încerca să între peste mine în casă. Am dat un pumn la geam, am fugit să iau un cuțit din bucătărie și l-am văzut cum a sărit de pe terasă în curtea blocului vecin care este în amenajare . Doamne ferește, nici în situația asta critică cu acest virus ucigaș, hoții nu stau acasă! Dacă era o femeie sau un copil în casa! Multe se întâmpla în zilele astea”, a povestit deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Comentarii
  • Bai, tu ai mitraliera si cred ca ala era ori un hot prost, ori a fost o inscenare.
    Atat timp cat ai aparut la televizor cu kalsnikovul cred ca trebuie sa fii tampit unul ca asta sa vina la tine la furat, eu cred ca era un gainar nu unul profesionist.

Adauga un comentariu