Magazin

Cataloage, promoții și oferte online la magazinele din România

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cataloage promoții și oferte online la magazinele din România

Indiferent de tipul magazinului, că e vorba de supermarket sau hypermarket, dacă se dorește vânzarea produselor în cantitate cât mai mare, e nevoie de promovarea acelor produse prin diferite mijloace.

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare nu numai a produselor, dar și a reducerilor sau a promoțiilor existente la un moment dat în oferta unui magazin, este dată de un catalog. Acesta este de obicei în varianta tipărită sau, în unele cazuri, va fi livrat către adresele de email ale abonaților.

În general consumatorii preferă varianta tipărită a cataloagelor, care este livrată odată pe săptămână în cutiile poștale. Sigur, cataloagele magazinelor de produse de larg consum se găsesc și la punctele de recepție al magazinelor respective.

Lidl, locul unde găsești surprize exotice din țări străine

 Magazinele Lidl nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind active pe piața din România cu peste 300 de magazine de profil. Promisiunea Lidl este aceea de a oferi zilnic produse de calitate la unele dintre cele mai bune prețuri.

În plus, tematica abordată este aceea de a aduce aproape de consumatori produse din marca proprie, dar și produse specifice altor țări. Mai au și parteneriate cu branduri renumite care își prezintă produsele în cadrul magazinului la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Catalogul cu produse de la Lidl apare o dată pe săptămână și este bogat în oferte și promoții la diverse categorii de articole, de la cele pentru consum alimentar, până la produsele folosite în mod curent într-o gospodărie.

Sigur, nu lipsesc surprizele cu care Lidl și-a obișnuit consumatorii fideli în fiecare săptămână. Astfel la o anume sumă de bani cheltuită poți primi diverse bonusuri sau jucării care vor face deliciul celor mici.

Produsele din catalog sunt destinate vânzării cu amănuntul, iar ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Una dintre cele mai bogate oferte se găsește de obicei în weekend la categoria SuperWeekend.

Kaufland, mereu în topul consumatorilor prin oferte inedite

 Unul dintre cele mai așteptate cataloage de oferte care apare săptămânal este cel de la Kaufland, nu doar pentru ofertele dinăuntru ci și prin rețetele de gătit prezentate de chefi renumiți. De asemenea, consumatorii obișnuiți află din paginile catalogului ce reduceri și promoții sunt dacă dețin cardul de fidelitate de la Kaufland, fie în format fizic, fie în format digital.

La Kaufland ofertele și reducerile de preț sunt multiple, deci cei care le calcă pragul au o multitudine de sortimente cu prețuri speciale pentru fiecare buzunar, nu doar în fiecare săptămână ci și în fiecare zi.

Astfel există coduri de reducere, vouchere și cupoane care se pot adăuga la plasarea unei comenzi, de obicei pe pagina de finalizare a comenzilor din magazine și care vor aplica reducerea anunțată la prețul total al comenzii.

Cu aceste coduri de reducere de la magazinul Kaufland se pot obține reduceri de până la 40% la produsele care nu au în mod normal reduceri. În majoritatea cazurilor reducerile sunt de 5%, 10% sau 20%.

În special în anotimpul călduros se pot găsi în mod obișnuit reduceri la produsele de sezon, cum ar fi fructele și legumele autohtone. Se știe doar, Kaufland are ample programe de susținere a producătorilor locali. Acest lucru este benefic pentru toată lumea, atât pentru succesul afacerii lor, cât și pentru consumatorii care vor fi încântați de oferte și reduceri la produsele de sezon.

Sigur, produsele din marca proprie nu vor lipsi din oferte, Kaufland oferind în acest sens nu doar produse alimentare într-o gamă largă ci și produse cosmetice sau produse de uz general, potrivite într-o gospodărie.

Promoțiile și ofertele nu lipsesc niciodată din ofertele magazinului Kaufland și reușesc să satisfacă toate categoriile de consumatori, chiar și pe cei exigenți.

Jysk oferă întotdeauna prețuri de nerefuzat

Casa și grădina ta vor fi întotdeauna pe unele dintre cele mai bune mâini dacă alegi din ofertele substanțiale de la Jysk ceea ce te reprezintă cu adevărat.

Atât catalogul livrat în format fizic, cât și catalogul în format PDF abundă în oferte și promoții care mai de care mai interesante și avantajoase. Este practic imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău, fie că vorbim de încăperile din casă, de grădină sau de spațiile de depozitare.

Ofertele avantajoase de la magazinul Jysk îți fac mereu cu ochiul, o gamă largă de produse care au aceleași prețuri mici în fiecare zi.

Săptămânal sunt organizate reduceri substanțiale care ajung și până la 50%, de exemplu aceste reduceri se aplică într-o săptămână mobilierului din grădină, cum ar fi scaune, mese, seturi pentru terase și alte accesorii.

În altă săptămână va veni rândul mobilierului de interior să beneficieze de reduceri și oferte care mai de care mai interesante, deci un catalog de la Jysk va fi întotdeauna un ghid bun în ceea ce privește ofertele de preț dintre cele mai avantajoase.

În plus, abonarea la newsletterul magazinului Jysk și faptul că îl vei primi în format PDF va aduce mai aproape de tine broșura cu noi oferte, informațiile despre campaniile curente, articole inspiraționale și sfaturi despre amenajarea casei, iar ca bonus informații despre concursurile organizate.

De exemplu, este o categorie de produse la magazinul Jysk care se numește „preț avantajos”, unde se găsesc tot timpul produse la un preț foarte bun. Aceste produse nu mai beneficiază de discount suplimentar, deoarece sunt deja reduse.

Produsele marcate cu „preț avantajos” reflectă o recomandare de achiziție, dar nu reprezintă neapărat cel mai mic preț din achiziție sau vreo ofertă limitată. Aceste articole beneficiază pentru o perioadă îndelungată de timp de același preț de vânzare.

Magazinul Jysk oferă de asemenea și produse pentru diverse afaceri, nu doar pentru consum individual. Unele dintre cele mai atractive prețuri și o gamă bogată de articole, plus cantități disponibile în stocuri, îi așteaptă pe cei care au nevoie de cantități mari livrate într-un termen cât mai scurt.

Cataloagele Jysk Business sunt valabile pe o perioadă îndelungată de timp, mai precis de pe 1 aprilie până pe 31 august anul curent.

Ca un bonus binevenit produsele din gama Outlet beneficiază întotdeauna de reduceri, iar aceste produse se găsesc exclusiv în magazinele Jysk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu