Cancan

Câte operaţii estetice are Raluca Turcan, vicepremierul României. Cum arată ea cu ani în urmă. Diferenţă majoră

Publicat: 10 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Raluca Turcan este noul vicepremier al României în Guvernul condus de Ludovic Orban. Ea a intrat în politică în anul 2000, când arată ca o şcolăriţă care purta bentiţa, iar de atunci a făcut o serie de schimbări, inculsiv operaţii estetice în urma cărora şi-a modificat aspectul fizic.

Raluca Turcan, vicepremierul României, a făcut o serie de operaţii estetice

Raluca Turcan a intrat în politică în anul 2000, ca membru PNL, când încă nu era pusă la punct cu ultimele apariţii în materie de modă. În timp ce era consiliera preşedintelui PNL Theodor Stolojan, obişnuia să poarte fuste comune, la care asorta de multe ori bentiţe. Nici coafura nu era deosebită, dar în timp femeia politician s-a schimbat.

Din anul 2004 a fost cooptata în conducerea PNL. Odată cu ascensiunea politică i s-a dezvoltat şi simţul estetic şi a ajuns una dintre cele mai elegante femei din politica românească. La un moment dat chiar a defilat pe scenă, în anul 2010, la Bucharest Fashion Week, prezentând o rochie de seară din colecţia Galinei Panzaru.

Acum se îmbraca de la marile case de modă şi chiar şi-a făcut câteva operaţii estetice pentru a arăta senzaţional. Specialiştii susţin că Raluca Ţurcan şi-a făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie şi şi-a îndepărtat cearcănele. Pentru acest lucru, fie s-a injectat, fie şi-a făcut o blefaroplastie inferioară. Şi-a făcut şi conturul buzelor, iar şanţurile nazolabiale au dispărut datorită injecţiilor cu botox.

Raluca Turcan este noul vicepremier al României în Guvernul condus de Ludovic Orban. Ea este căsătorită cu Valeriu Turcan şi are un copil.

Adauga un comentariu