Cancan

Câți ani are Ilinca Vandici. Frumoasa prezentatoare este un model pentru publicul feminin

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are Ilinca Vandici. Frumoasa prezentatoare este un model pentru publicul feminin
Ilinca Vandici este admirată de multe tinere

Câți ani are Ilinca Vandici?Prezentatoarea emisiunii Bravo!Ai Stil s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. În toate aparițiile televizate, prezentatoarea arată impecabil. Din această cauză, fanele vor să afle secretele frumuseții sale. Vedeta le satisface curiozitatea prin live-uri și tutoriale postate pe YouTube.

În copilărie, Ilinca Vandici a trăit la țară, în comuna Măgești. În 2017, s-a măritat cu Andrei Neacșu. Acesta este om de afaceri în Tunari. În paralel, are o carieră în lumea sporturilor de contact. Deși s-a zvonit că vor divorța, cei doi sunt unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc.

Câți ani are Ilinca Vandici

Frumoasa brunetă s-a născut pe 18 iunie, 1986. Anul acesta a împlinit 35 de ani. În copilărie, Ilinca Vandici s-a simțit mai apropiată de tatăl său. Tatăl vedetei, Ioan-Vespasian Vandici a fost primar. Fire conservatoare, le pedepsea pe fiicele sale dacă nu excelau la școală. De la părinții săi, prezentatoarea a învățat să aibă valori sănătoase și să lupte pentru obiectivele sale. Tatăl Ilincăi Vandici s-a stins din viață în anul 2008. Când mama sa i-a transmis tragica veste, vedeta se afla în Capitală. După moartea tatălui, prezentatoarea a suferit de depresie 5 luni de zile.

“Și eu, și sora mea am preluat de la ei, pe nesimțite, acele valori care ne fac oameni de încredere, oameni pe care te poți baza și pentru care contează mereu și binele celor din jur.” a mărturisit Ilinca Vandici

Până în clasa a noua, prezentatoarea a locuit la țară, în comuna Măgești. Chiar dacă a copilărit pe timpul comunismului, nu a dus lipsă de nimic.

“Trăind la ţară, am muncit în grădină, am plantat, am cules, am făcut tot ce presupune muncile agricole. La cules de cartofi, tot. În limita posibilităţilor mele ca un copil. Ştiam că trebuie să muncim pentru ce punem pe masă în fiecare zi.” povestește prezentatoarea

Cum a debutat în televiziune

Cariera sa a început în 2004, la concursul Miss Universe. Vedeta a câștigat premiul presei și un curs de inițiere în televiziune din partea postului B1TV. În prezent, mulți o admiră pentru frumusețea sa și fizicul de invidiat. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, Ilinca Vandici a dezvăluit secretele siluetei sale

„Stil de viață sănătos, alimentație sănătoasă. Asta înseamnă cantitate mică de mâncare și mâncare sănătoasă. Nu combin…nu mănânc prostii sau încerc să nu mănânc 80 și ceva la sută.” a dezvăluit frumoasa brunetă în live.

Pe sticlă, machiajul Ilincăi Vandici arată mereu impecabil. De aceea, multe fane vor să fie ca ea. Pe canalul de YouTube, soția lui Andrei Neacșu a postat un tutorial în care explica procesul de machiere, pas cu pas. Clipul postat anul trecut are peste 200,000 de vizualizări. În comentarii, urmăritorii au numai cuvinte de laudă și îi mulțumesc pentru sfaturile în materie de make-up.

Câte operații estetice are vedeta

După ce a născut, Ilinca Vandici și-a făcut un implat mamar, care a costat 5.500 de euro. Pe lângă asta, vedeta și-a mai făcut un implant de sprâncene, în valoare de 2.000 de euro. Pentru un zâmbet frumos, a optat pentru fațete dentare, iar pentru a se menține tânără și-a injectat botox și acid hialuronic la nivelul feței.

Din 2017, prezentatoarea este măritată cu Andrei Neacșu. Soțul său este dezvoltator imobiliar în comuna Tunari. În paralel, are o carieră în lumea sporturilor de contact, unde este cunoscut ca Spelbu. Ilinca Vandici și soțul său au împreună un fiu pe nume Zian. Cu toate că s-a zvonit că vor divorța, Andrei Neacșu și frumoasa sa soție formează și azi unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz. Indiferent de câți ani are, Ilinca Vandici vrea să se mențină în formă și împărtășește secretele sale cu fanii din mediul online.

Adauga un comentariu