Cancan

Câți bani a câștigat Oana Zăvoranu de pe urma clinicii sale. Vedeta a dat lovitura

Publicat: 23 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani a câștigat Oana Zăvoranu de pe urma clinicii sale. Vedeta a dat lovitura
Cați bani a castigat Oana Zavoranu de pe urma clinicii medicale deschisă acum trei ani.

Câți bani a câștigat Oana Zăvoranu de pe urma clinicii medicale deschisă acum trei ani. Performanțele financiare ale vedetei au apărut deja. Clinica deținută de Oana se află în Sectorul 5 al Capitalei , iar zilele trecute a primit o diplomă de excelență care atestă performanțele firmei One life SRL, prin care clinica își desfășoară activitatea.

Actrița spune că deschiderea clinicii este una din cele mai mari realizări ale sale.

Câți bani a câștigat Oana Zăvoranu de pe urma clinicii medicale

“Am marea bucurie și onoare să împărtășesc cu voi o realizare personala de mari proporții, de data asta în calitate de femeie de afaceri, că tot mă manânca de fund toate hămesitele și nonvalorile , că cică ‘toc’ banii lu’ mămică, nu mă pricep la afaceri, cheltuiesc fară limite și alte baliverne debitate de mințile lor bolnave de invidie și răutate”, a postat Oana Zăvoranu.

Oană susține că a investit banii personali în clinica.

“Uite că în ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-am întâmpinat cu aceasta clinică în care am investit BANII MEI PERSONALI, FARĂ CREDITE, FONDURI EUROPENE DE INVESTIȚII, etc, așa cum fac toți ‘marii’ oameni de afaceri din tărișoara asta furată vai mama ei, sunt mandra patroană a unei clinici care este fruntașă, lăudată de către pacienții care îi trec pragul dat fiind serviciile impecabile și prețurile mici, respectată și prolifică în domeniul sau de activitate. Locul 1 pe linie”, a mai scris Oana.

Firma One life SRL a fost înființată în 2017, an în care a bifat o pierdere de 760.982 lei. Afacerea s-a redresat în 2018, atunci cînd firma a înregistrat un profit net de 750.194 lei, recuperându-se, astfel, deficitul din anul precedent. Rezultatele de la Ministerul de Finanțe, valabile pe 2019, arată că firma prin care  clinica medicală își desfășoară activitatea a bifat un profit net uriaș, de 1.627.247 lei, adică de aproximativ 350.000 de euro.

Oana Zăvoranu e foc și para pe un bărbat celebru

Desi a castigat suficient de bine de pe urma clinicii medicale, Oana Zăvoranu este extrem de nervoasa pe un bărbat celebru care îi datorează bani.

Focoasa bruneta a folosit cuvinte dure când a vorbit despre acest ”băiat bun de familie”, care nu și-ar fi achitat datoriile la timp. Oana a lăsat de la ea, dar, știți vorba aceea, când ești prea bun, ești… ,da, în fine! Cert este că lucrurile nu vor rămâne așa, iar diva l-a făcut praf!

”Am un vibe așa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’, care m-a prins descoperita când eram eu fata mai buna, mai credula și a crezut că o să rămân așa… adică proastă, furata și tăcută”, a zis Oana.

Bruneta nu vrea să spună momentan cine este cel care a scos-o din sărite, însă, promite să vină cu dovezi solide pentru a demonstra tot ceea ce a acuzat! Țineți-vă tare, căci, Oana dă foc showbiz-ului românesc!

Adauga un comentariu