Câți bani a primit Alexandra Porkolab, din partea PRO TV, pentru cele 21 de săptămâni la Survivor

22 mai 2023, 09:30
BZI.ro, în Cancan

Ediția din această seară vine cu o surpriză uriașă: Alexandra Porkolab e OUT din competiție! Războinic a pierdut șansa să ajungă în marea finală Survivor România, după ce a fost dată afară în urma votului telespectatorilor. N-a plecat cu buzunarele goale, însă! Câți bani a primit tânăra, în urma participării în emisiunea de la PRO TV?

Alexandra Porkolab este cea care a părăsit Survivor România 2023, în urma votului oferit de public. Războinica n-a ajuns în marea finală a competiției de la PRO TV, fiind dată afară în ediția 59 a emisiunii. Andreea Moromete i-a lăsat simbolul imunității ascunse, pe care Porkolab nu l-a folosit așa cum ar fi trebuit.

Câți bani a primit Alexandra Porkolab de la Survivor

Tânăra l-a irosit în ediția din 16 mai, în consiliul de nominalizare. Nici prin cap nu avea să-i treacă faptul că urma să fie eliminată.

„Îmi este greu să iau o decizie. De-a lungul vieții am fost acel om care făcea cam totul pentru cei din jur, ca ei să fie bine. Ultima lecție pe care eu am învățat-o, chiar înainte să vin la acest concurs, a fost că…dacă vreau ca cei din jur, în special fetița mea să fie bine, trebuie întâi să fiu eu bine. Decid să-l folosesc pentru mine acest simbol al imunității și să mă protejez eu de voturile din această seară”, spunea Alexandra Porkolab.

Luni seara, Daniel Pavel va face anunțul mult așteptat de toți fanii concursului. Prezentatorul TV va anunța cine urmează să spună „adio” show-ului din Republica Dominicană. „Concurentul care își ia adio de la acest sezon de Survivor, în această seară de consiliu tribal, este… Alexandra Porkolab”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Alexandra Porkolab nu pleacă acasă cu buzunarele goale

Potrivit informațiilor apărute în presă, Războinicii sunt remunerați cu 1.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrec la Survivor. Tânăra din Brașov a intrat de la început în competiție, încă de pe 9 ianuarie, ceea ce înseamnă că a rezistat 21 de săptămâni. Adică, Alexandra Porkolab s-ar fi ales cu 21.000 de euro în urma participării ei în reality show-ul de la PRO TV.

Războinica și-a dorit să lupte până la sfârșit pentru fetița ei, Antonia, însă lucrurile nu au stat așa cum a sperat. Fanii emisiunii nu au votat-o îndeajuns, încât să meargă cât mai departe în competiție. Alexandra Porkolab a părăsit Survivor când nu se aștepta. În acest sezon au mai rămas 4 concurenți: Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan. Favoriți să câștige competiția din Republica Dominicană ar fi Dan Ursa și Carmen Grebenișan, potrivit caselor de pariuri. Au mai rămas doar 3 episoade până la sfârșitul actualului sezon, când vom afla marele câștigător Survivor România 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *