National

Câți bani a primit soțul Alexandrei din partea statului? Sumă infimă primită de Alexandru sub formă de compensație

Publicat: 12 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți bani a primit soțul Alexandrei din partea statului Sumă infimă primită de Alexandru sub formă de compensație
Partenerul Alexandrei a primit o sumă de 30.000 de lei ca despăgubire pentru pierderea semnificativă pe care au suferit-o, bani pe care îi va utiliza pentru a-și crește copiii

Soțul Alexandrei a primit din partea statului o sumă infimă de bani sub formă de compensație. Acum o lună, Alexandra, o tânără în vârstă de 25 de ani, și-a pierdut viața pe patul de spital din Maternitatea din Botoșani, în timp ce aștepta asistență medicală pentru durerile severe de burtă pe care le avea, fiind însărcinată în 3 luni.

Soțul ei și cei trei copii pe care îi au împreună trăiesc acum într-o profundă durere, iar statul le-a acordat un sprijin financiar sub formă de compensație pentru pierderea suferită.”

Câți bani a primit soțul Alexandrei din partea statului?

Alexandra Ivanov și-a pierdut viața într-un mod tragic pe patul de spital din Maternitatea din Botoșani, lăsând în următorii trei copii. Partenerul ei de viață este acum responsabil de îngrijirea lor.

Bărbatul este încă în stare de șoc și nu poate să accepte faptul că soția sa nu mai este în viață. Cu toate acestea, trebuie să își adune ultimele resurse pentru a fi alături de copiii săi, care au rămas fără mamă. La aproape o lună după înmormântarea Alexandrei Ivanov, familia ei a primit un sprijin financiar din partea autorităților locale, dar acesta nu este suficient pentru a acoperi nevoile celor trei copii pe care tânăra i-a lăsat în urmă.

Concret, partenerul Alexandrei a primit o sumă de 30.000 de lei ca despăgubire pentru pierderea semnificativă pe care au suferit-o, bani pe care îi va utiliza pentru a-și crește copiii.

Alexandra, tânăra mamă din Botoșani care a murit, ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere

Alexandra Ivanov, tânăra mamă care a murit din cauza sistemului medical din România și din cauza nepăsării unor medici, ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere astăzi, însă familia a decis să oficializeze o slujbă religioasă în memoria ei.

La locul de veci s-au adunat mai mulți oameni, împreună cu preoții, pentru a fi alături de Alexandra, cu fețele îndreptate spre mormântul tinerei, cei care au iubit-o, sunt încă marcați de durere.

Reamintim faptul că Alexandra Ivanov, o tânără mămică însărcinată cu al patrulea copil, a murit într-un spital din Botoșani.  Alexandra a ajuns la maternitatea din Botoșani, în grija medicilor, în numai câteva minute, însă medicii au decis că nu reprezintă o urgență și a fost lăsată până dimineață, deși femeia le-a spus că are dureri crunte.

Partenerul Alexandrei a primit o sumă de 30.000 de lei ca despăgubire pentru pierderea semnificativă pe care au suferit-o, bani pe care îi va utiliza pentru a-și crește copiii.

Adauga un comentariu