Cancan

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a spus totul

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a spus totul
Aparițiile Oanei Zavoranu la TV sunt din ce în ce mai rare, iar Cristi Brancu a dezvăluit câți bani cere aceasta pentru a fi prezentă într-o emisiune

Cristi Brancu a dezvăluit câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, spre dezamăgirea fanilor care o apreciază. Actrița a traversat o perioadă dificilă, marcată de probleme financiare și emoționale.

Deși viața ei pare să intre pe un făgaș mai bun, Oana nu are de gând să revină la televiziune gratuit. Prezența sa la emisiuni va fi condiționată de o remunerație.

Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV

Oana Zăvoranu a stârnit controverse după ce s-a aflat suma exorbitantă pe care o solicită pentru o singură apariție la TV. Conform dezvăluirilor făcute de Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale de la Prima TV, vedeta ar pretinde 10.000 de euro pentru a fi invitată. Prezentatorul a pus la îndoială dacă vreo televiziune va fi dispusă să plătească o asemenea sumă pentru o singură apariție.

„A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul.

Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.000 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor”, a declarat Cristi Brancu la Prima TV, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, potrivit fanatik.ro.

Cum își câștigă banii Oana Zăvoranu

La 50 de ani, Oana Zăvoranu nu se mai bazează pe televiziune ca sursă principală de venit. Spre deosebire de perioada în care era o prezență constantă în telenovele și emisiuni, acum se concentrează pe afacerile sale. Unele dintre ele au prosperat, altele nu, demonstrând spiritul antreprenorial al Oanei, cu tot cu riscurile și satisfacțiile aferente.

Ambițiile antreprenoriale ale Oanei Zăvoranu au inclus și o clinică medicală, deschisă cu ani în urmă. Din păcate, afacerea nu a avut succesul scontat și s-a soldat cu închiderea clinicii. Vedeta a înfruntat numeroase probleme, care au condus la eșecul unității medicale, generând totodată și pierderi financiare semnificative.

Oana Zăvoranu se reinventează constant. Pe lângă afacerile anterioare, recent a deschis un magazin online cu haine inspirate de stilul său personal. Totuși, ea precizează că nu aceasta este sursa sa principală de venit. O surpriză dezvăluită de vedetă este pasiunea sa pentru bursă, unde activează de ceva vreme.

„Mă întrețin din diverse afaceri, cel mai profitabil este faptul că joc la bursă. Cea mai mare sumă câștigată la bursă a fost de 25.000 de euro, iar cea mai mare pierdere a fost de 50.000 de euro”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Spynews.

Aparițiile Oanei Zavoranu la TV sunt din ce în ce mai rare, iar Cristi Brancu a dezvăluit câți bani cere aceasta pentru a fi prezentă într-o emisiune.

Comentarii
Adauga un comentariu