Cancan ultimă oră

Câți bani obține lunar tatăl Andreei Bălan din munca fiicei sale

Publicat: 02 dec. 2020
Andreea și Săndel Bălan
Andreea și Săndel Bălan

La 36 de ani, Andreea Bălan continuă să producă bani pentru tatăl ei datorită faptului că ea și Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, s-au reunit în formula din copilărie… proiectul André, “varianta” de la maturitate. Și, pentru că printre melodiile pe care le interpretează în spectacolele lor se numără și cele vechi de peste două decenii, tatăl juratei de la “Te cunosc de undeva!” primește lunar o sumă frumușică.

Andreea Bălan produce lunar mii de lei pentru tatăl ei

Trupa André s-a reunit anul trecut și, până în momentul în care pandemia a oprit lumea în loc, inclusiv concertele artiștilor de pretutindeni, cele două dive au avut câteva apariții uimitoare în fața fanilor. Chiar dacă a trecut multă vreme de la lansarea pieselor “Moșule, ce tânăr ești!”, “Prima iubire!” și “Lasă-mă, papa, la mare!”, spectatorii și-au amintit versurile și s-au arătat încântați de felul în care au fost reorchestrate aceste hit-uri. Potrivit declarațiilor făcute de Săndel Bălan, în plină criză economică, provocată de noul coronavirus, el primește în fiecare lună între 500 și 1.000 de lei.

“Din drepturile de autor ale celor 17 piese compuse de mine, în urmă cu peste 20 de ani, pentru trupa Andre, cred că îmi puteam lua o vilă. Dar, nu am strâns banii, vin în tranșe, un pic de colo, un pic de dincolo. Când nu voi mai fi, drepturile mele de autor îi vor reveni în totalitate fiicei mele, le merită.

Îmi vin lunar, acum, în pandemie, în jur de 500-1.000 de lei, bani bunicei. Pentru toate aceste piese, compuse mine, primesc bani de la Uniunea Compozitorilor, din difuzările la radio, iar Andreea, fiica mea, și colega ei, Andreea Antonescu, primesc de la Credidam, din aparițiile tv!”, a dezvăluit Săndel Bălan pentru jurnaliștii de la Playtech.ro.

În cadrul interviului, compozitorul Săndel Bălan s-a mândrit cu piesa “Lasă-mă, papa, la mare”: “a fost una dintre cele mai cântate din România, mi-a adus și două contracte de mii de euro, la o reclamă pentru o firmă de telefonie mobilă. A fost chiar și coloana sonoară a unui film pentru tineret, producție Castel Film”, conform sursei citate.

Mesajul lui Săndel Bălan cu ocazia zilei onomastice a fiicei sale

Ieri, de Sfântul Andrei, și-au sărbătorit onomastica milioane de oameni, iar Andreea Bălan este una dintre vedetele din showbiz-ul din România, care a organizat o mică petrecere în familie. Tatăl ei i-a transmis și în privat, dar și în public câteva gânduri emoționante.

“La multi ani de Sfântul Apostol Andrei, fiica mea minunată, Andreea, multă sănătate, la cât mai multe realizări și împliniri maxime alături de nepotelele mele dragi!!!” este mesajul scris de Săndel Bălan pe contul lui de Facebook, unde a publicat și opt fotografii cu sărbătorita zilei de ieri.

Andreea Bălan locuiește împreună cu mama sa, care o ajută în creșterea și educația celor două fiice pe care le are din relația cu George Burcea. Valeria Bălan a avut parte de multe surprize din partea celebrei sale fete în urmă cu aproape trei luni, când a împlinit o frumoasă vârstă.

Adauga un comentariu