Cancan

Câţi copii are Antonia? De ce nu postează fotografii cu ei

Publicat: 07 sept. 2021
Antonia, cu par lung si ondulat, pare foarte tanara si nici nu zici ca are 3 copii
Antonia a fost căsătorită cu un italian, iar acum se pregătește pentru nunta cu Alex Velea

Îndrăgita cântăreaţă Antonia primeşte foarte multe critici de la fani, astfel că nu a mai suportat şi a ţinut să-i pună la punct pe toţi cei care o jignesc în mod repetat. De altfel, acesta este şi unul din motivele pentru care Antonia nu vrea să posteze în mediul online imagini cu cei doi copii pe care îi are cu Alex Velea.

În ultima vreme, cuplul de cântăreți Antonia-Alex Velea a fost supus multor critici dure, oamenii judecându-i pentru discuţiile în contradictoriu în care au fost implicaţi. Acesta este motivul pentru care cântăreața a pus piciorul în prag şi a afirmat că nu vrea să joace rolul de victimă, din pricina răutăţilor gratuite care i se aduc. Indiferent de imagine, indiferent de context, unii fani o atacă dur pe Antonia. Din această cauză nici nu vrea să pună în mediul online fotografii cu cei doi copii, făcuţi cu Alex Velea.

Câţi copii are Antonia?

Antonia urmează să se căsătorească în curând cu Alex Velea, cu care are o relaţie de peste 8 ani. Până să înceapă cu el legătura, a fost căsătorită câţiva ani cu un italian, căruia i-a făcut o fetiţă. Divorţul celor doi a durat ani de zile, principala cauză a tergiversării fiind tutela fiicei lor, Maya. Într-un final, mai exact anul trecut, judecătorii au stabilit custodie comună. Fată creşte alături de tata şi de bunicii paterni, în Italia. Mamă, Antonia, însă, îi este aproape la fiecare moment important din viaţa ei. În vara, ea a fost alături de faţa ei, când aceasta a luat Prima Comuniune.
Cu Alex Velea, Antonia are doi băieţi, Dominic şi Akim. Poate ar posta mai des imagini cu toţi, însă reacţia negativă a multor fani o determina să fie foarte discretă cu viaţa ei personală. Recent, ea le-a dat replică, distribuind o postare de pe un alt cont:

„Dacă live nu ți-aș permite să-mi zici unele lucruri, fii convins că nici online nu o voi face. Vei primi ignor total. Dacă mă cobor la mintea cuiva, e vina mea. Nu poți controla toți bălanii, dar reacțiile personale îți aparțin 100%.

Știu că există toți ciudații și proștii pe lumea asta, chiar nu sunt pornit să îi cunosc pe toți individual și să aflu de existența lor. Mă interesează intenția din spatele interacțiunii, nu cuvintele în sine. Contribui cu ceva pozitiv sau măcar neutru la existența mea? Bun, mă bucur să interacționăm. Contribui cu negativism, ignoranță și vrei să profiți în vreun fel de pe urma mea? Ai cartonaș roșu!”, a fost mesajul Antoniei, pentru cei care o jignesc.

Antonia, rezervată în a-și expune copiii pe rețelele de socializare

Chiar dacă Antonia nu a fost în relaţii tocmai bune după divorţ cu fostul soţ, de dragul feţei lor şi-au mai dat o şansă. Asfel, vara aceasta, Antonia şi Alex Velea au vizitat-o pe Maya şi s-au fotografiat chiar în compania fostului soţ al Antoniei şi a iubitei acestuia. Aşadar, cele două cupluri au căzut, într-un final, la pace.
Iată şi de ce este aşa de rezervată în a-şi expune copiii în mediul online:

„Toți mi-ați cerut să postez imagini de la aniversarea ei. Răspunsul meu a fost nu, pentru că ține de viața mea PRIVATĂ. Nu simt nevoia să arăt asta sau să o expun în exces. Momentele astea sunt mult prea speciale pentru mine. Copiii mei sunt fericirea mea pură, iar internetul nu este pur. Dacă decid aleatoriu să-i postez, o fac. Este decizia mea. Când voi decide să-i arăt mai des, veți ști.

Asta este alegerea mea, nu judec pe nimeni. Dacă în fotografia sau videoclipul tău apare copilul altcuiva, este normal să întrebi părintele dacă este de acord ca tu să postezi respectivele imagini? Răspunsul meu este da! Indiferent de circumstanțe, este vorba de respect! Poate nu simt că-mi vreau copilul expus pe pagina ta!”, spunea Antonia în urmă cu o săptămână, pe contul ei de Instagram.

Adauga un comentariu