Prima pagină » Cancan » Câți lei costă o simplă salată în restaurantul lui Dani Oțil din București

Câți lei costă o simplă salată în restaurantul lui Dani Oțil din București

05 dec. 2022, 10:08,
în Cancan

Dacă te-ai decis să ieși în oraș, la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil în zona Cartierului Francez, în București, atunci trebuie să știi că meniul este diversificat și trebuie să îți „înarmezi” corespunzător portofelul. Iată câți lei te costă o simplă salată, în localul pe care îl deține prezentatorul TV!

Nu este doar om de televiziune și tătic, ci și om de afaceri! Dani Oțil deține un restaurant, în zona Cartierului Francez din București, „The Grill”, care a luat naștere în anul 2016. Clienții care îi calcă pragul sunt mulțumiți, judecând după review-urile pe care le-au lăsat pe pagina de Facebook a localului. Restaurantul lui Dani Oțil are un meniu diversificat și cei care doresc să se înfrupte din bunătăți trebuie să se gândească bine ce să comande.

Câți lei costă o simplă salată în restaurantul lui Dani Oțil

Cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu somon, aceasta costă 49 de lei.

Pe de altă parte, o salată cu creveți marinați costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. Mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

Cât te costă un aperitiv în restaurantul lui Dani Oțil?

Cei care vor să mănânce un aperitiv în localul prezentatorului de la Antena 1 au de unde alege! O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Pentru cei care vor o porție de 250 de grame de bruschete cu creveți și guacamole, prețul este de 46 de lei. Iar un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță, 39 de lei.

Cât costă un burger cu cartofi prăjiţi la restaurantul lui Dani Oţil

”The Grill” este un proiect de suflet al matinalului Dani Oțil, iar în anul 2016 și-a văzut visul devenit realitate. Anii au trecut, iar restaurantul a câștigat un loc important în rândul gurmanzilor. Prețurile sunt decente având în vedere amplasare localului, dar și dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurant de fițe din București.

De exemplu, un burger cu cartofi prăjiți costă 48 de lei, iar cei care doresc un burger reinventat cu somon, vor scoate din buzunar 55 lei.

Ce a spus Mihai Bobonete după ce a mâncat la restaurantul lui Dani Oțil

Mihai Bobonete a intrat în restaurantul deținut de Dani Oțil și s-a bucurat din plin de mâncarea din faimosul local. Cu toate acestea, actorul a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut nota de plată, la masă fiind și Răzvan Simion.

Mihai Bobonete a povestit întâmplarea trăită cu mult umor, în cadrul unei emisiuni.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. (…) Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin.”, a mărturisit amuzat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`