Cancan

Câți lei primește Vulpița pe zi ca să se facă de râs la Acces Direct

Publicat: 20 feb. 2020

Povestea Vulpiței din Vaslui s-a transformat într-o adevărată telenovelă, astfel că nu este de mirare faptul că Acces Direct a fost lider de audiență timp de trei săptămâni, după cum chiar Mirela Vaida a ținut să informeze pe toată lumea. Mai mult, moderatoarea de la Antena 1 a postat și un mesaj pe contul ei de Facebook în care mărturisește că scopul fiecărei emisiuni este acela de a ține publicul în fața televizorului. Deci…cere și ți se va da!

Vulpița a devenit o adevărată vedetă de când a apărut la emisiunea Acces Direct. Ceea ce la început se anunța a fi o simplă poveste de viață a unei tinere care susținea că a fost violată de 3 bărbați s-a transformat rapid într-un serial fără sfârșit, cu un scenariu bine gândit de echipa emisiunii Acces Direct. În momentul în care toată lumea și-a dat seama că Antena 1 profită din plin de naivitatea celor doi soți din Vaslui, în mediul online au apărut diverse critici cu privire la modul în care a început să se desfășoare emisiunea care se laudă că este lider de audiență de atâta timp.

Ei bine, realitatea este alta. Vulpița primește o sumă de bani frumușică pentru aparițiile sale de la Antena 1, dar, comparativ cu audiența pe care o face postul de televiziune, este o nimica toată! ami exact, s-a spus că Veronica Stegaru este plătită cu 100 de euro pe zi pentru a apărea la Acces Direct, dar primește, de asemenea, și cazare, căci traiul nu este deloc simplu în Capitală.

Fiind o persoană simplă, de la țară, Veronica Stegaru se mulțumește pe deplin cu remunerația și se simte extrem de fericită cu faptul că a devenit ceea ce și-a dorit mereu: vedetă pe micul ecran!

Comentarii
  • Priviti ce „rasplata” minunata au primit cei de la ANTENA 1 pentru acest serial sordid, mizerabil si umilitor pentru cei doi implicati si o campanie de tampire in masa a celor care se uita la asemenea aberatii televizate saptamani in sir..

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis marţi, 18 februarie, sancţionarea postului Antena 1 cu amendă de 100.000 de lei, după ce a constatat încălcarea art. 39 alin. (2) din Legea audiovizualului în 17 ediţii ale emisiunii „Acces Direct.
    CNA a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate, ca urmare a numărului mare de reclamaţii primite la CNA, pentru modul în care Antena 1 a prezentat „serialul Vulpiţa” în cadrul emisiunii „Acces direct”.

    Radu Herjeu, membru CNA, a anunţat pe Facebook: „Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile „Acces Direct” din perioada 13.01-6.02, şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)”.
    Monitorizarea a cuprins 17 ediţii ale emisiunii mai sus-menţionate, difuzate în perioada 13.01–06.02.2020, la care au participat ca invitaţi Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel Stegaru din judeţul Vaslui.

Adauga un comentariu