National

Căutări de amploare! Un deţinut de la Penitenciarul Constanța a evadat – FOTO

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Căutări de amploare Un deţinut de la Penitenciarul Constanța a evadat - FOTO

Miercuri, 11.12.2019, în jurul amiezii, mai precis ora 12.00, s-a constatat că un deţinut a evadat.  Bărbatul pe numele Vulpe Dumitru Daniel este în vârstă de 25 ani și condamnat la închisoare cu executare. Acesta a primit o pedeapsă definitivă de patru ani și patru luni. Acuzatul a condus în stare de ebrietate și sub influența altor substanțe. Tânărul este clasificat în regim semideschis, astfel a reușit să părăsească un punct de lucru aflat pe raza localității Constanța.

”În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, alarmarea personalului, precum și trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii”, se arată într-un comunicat de presă.

Dacă recunoașteți deținutul

În speță, fapta este caracterizată ca fiind evadare și se pedepsește potrivit prevederilor regăsite în Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. Deținutul în momentul părăsirii penitenciarului purta o geacă de culoare neagră și o pereche de pantaloni gri.

Se recomandă apelarea numărului unic de urgență 112, în cazul deținerii anumitor informații.

Adauga un comentariu