Magazin

Cauți un business profitabil și interesant? Investește în franciza studioului de videochat Lucky Studio!

Publicat: 25 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

24Imobiliarele nu mai sunt ce-au fost și la fel e cu crypto. Câștigurile acelea mari, după care alergau toți s-au mai diminuat. Ba chiar, în unele cazuri, mulți au pierdut sume importante. Videochatul continuă însă să fie un domeniu cu profituri ridicate, constante.

Lucrurile sunt însă un pic diferite față de crypto, de exemplu. Aici nu se fac banii din fotoliu, citind câteva articole și sperând ca piața s-o ia în direcția bună. În videochat e business 100%. Trebuie să te implici personal, să-ți dezvolți abilități antreprenoriale și de management.

Din afară lucrurile pot părea simple, dar nu e așa. În realitate, lucrezi cu angajați, cu modele de videochat, gestionezi relația cu site-urile de specialitate, cu alți parteneri, un sediu. În plus, faci amenajări interioare și achiziții tehnice.

Cu alte cuvinte, e treabă pe bune. În plus, e o piață deja aglomerată, pe care sunt tot felul de studiouri: de la cele mari, foarte cunoscute, la numeroase studiouri de apartament. De asta e dificil s-o iei de la zero. Sunt foarte multe detalii pe care trebuie să le cunoști și riscul e foarte mare când investești fără să știi despre ce e vorba.

Preia franciza de videochat Lucky Studio

Calea mai scurtă spre succes e preluarea francizei noastre. Suntem Lucky Studio, una dintre cele mai importante companii din România din domeniul ăsta. Facem business pe piața asta de peste 10 ani și suntem recunoscuți la nivel internațional.

În acest sens, deținem chiar certificarea LiveJasmin. Asta înseamnă că avem un parteneriat special cu site-ul Nr. 1 la nivel mondial din videochatul premium. De ce e relevant lucrul ăsta pentru tine? Foarte simplu: din moment ce preiei franciza studioului de videochat, preiei automat și drepturile certificării LiveJasmin.

Asta înseamnă trafic suplimentar și extra-promoții pentru modelele tale. Cu alte cuvinte, mai mulți bani pentru tine. Treaba ta este să menții niște standarde de calitate înalte, să îți organizezi bine treaba în studio și să ții modelele mulțumite.

Toate detaliile tehnice ți le furnizăm noi. La fel, îți dăm și dreptul de folosință al brandului Lucky Studio. Echipa noastră de marketing te ajută să faci campanii de promovare cu costuri mai joase, să recrutezi mai ușor modele.

În videochat, seriozitatea aduce mulți bani

Ce așteptări avem de la tine? Să fii o persoană serioasă, să respecți modelele, să abordezi afacerea asta ca pe una foarte serioasă. De lucrurile astea ne convingem din discuțiile premergătoare semnării contractului de francizare.

Dacă toate lucrurile merg ok, te rugăm să revii cu un plan de afaceri și te recomandăm echipei LiveJasmin pentru certificare. Mai departe, deja poți să cauți loc pentru sediu în orașul tău și să dăm drumul la angajări de traineri, de modele.

Echipa Lucky Studio îți va transmite toate procedurile de care ai nevoie, vom susține sesiuni de pregătire cu noii tăi colegi. În felul ăsta, vei putea să oferi calitate maximă modelelor din studio și să le motivezi să câștige cât mai bine.

Te rugăm chiar să reții lucrul ăsta: seriozitatea și respectul față de modele aduc câștiguri mai mari pentru toată lumea. Cu cât colaborezi mai îndeaproape cu noi, cu atât îți recuperezi mai repede investiția și treci pe profit.

Sună bine? Hai să stăm de vorbă și să discutăm despre o posibilă francizare în videochat Lucky Studio! Sună-ne chiar acum la telefon: 0744.33.77.11!

Adauga un comentariu