Magazin

Cauti un cadou pentru copii de Craciun? Vezi ce avantaje ofera o minge pentru interior si nu iti priva copilul de miscare!

Publicat: 25 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cauti un cadou pentru copii de Craciun Vezi ce avantaje ofera o minge pentru interior si nu iti priva copilul de miscare

Ropunct propune o minge noua si interesanta pentru joaca in interior, perfecta pentru perioada de izolare, in care contactul cu alte persoane si cu exteriorul trebuie sa fie diminuat. Ollyball este o minge cu care copilul se poate juca si in casa, atunci cand vremea este urata, sau in pandemie, cand izolarea este recomandata.

Exista mai multe avantaje pe care aceasta minge le ofera. Pentru parintii care cauta in aceasta perioada cele mai interesante cadouri de Craciun, aceasta minge se va dovedi o buna solutie intrucat, pe langa bucuria de a primi o jucarie deosebita de sarbatori, copiii nu se vor mai simti frustati ca stau mai mult timp in casa, pentru a evita pericolele asociate pandemiei de Covid 19.

La intrebarea “de ce Mingea Ollyball este o idee buna de jucarie pentru copii?”, raspunsurile pot fi urmatoarele:

Este special conceputa pentru interior

Mingea Ollyballl este confectionata din material special, astfel incat sa absoarba impactul la socuri, ceea ce inseamna ca in momentul in care se loveste de pereti nu exista riscul sa ii distruga. De asemenea, se poate lovi de mobila fara sa sparga obiectele fragile. In plus, aceasta minge poate fi folosita cu incredere in interior pentru ca nu va aduce cu ea praful si murdaria de afara. Materialul special care absoarbe socurile permite joaca in siguranta, fara ca micutul sa se accidenteze. Toate aceste detalii au fost luate in calcul inca de la inceput de catre producatorii acestei mingi si conduc intr-adevar la concluzia ca Ollyball reprezinta o idee excelenta pentru cineva care este in cautarea originalitatii atunci cand investigheaza online oferta de jucarii copii.

Poate fi personalizata

Un alt avantaj la fel de important este faptul ca mingea Ollyball poate fi personalizata. Husa exterioara realizata in SUA poate fi colorata cu creioane, cu markere si chiar cu vopsea in functie de preferintele copilului. Ollyball este mingea perfecta pentru joaca in interior. Copiii apreciaza sa aiba jucarii originale si chiar daca este vorba despre doi frati care primesc cate o minge Ollyball, fiecare va arata diferit pentru ca va fi personalizata de copii in functie de dorintele acestora si de imaginatia pe care o au. Astfel, fiecare minge Ollyball este unica, fiind personalizata de utilizatorul sau.

Este usor de umflat si de utilizat

Mingea Ollyball este usor de umflat, utilizand paiul special inclus. De asemenea, poate fi desumflata foarte usor si depozitata in husa proprie atunci cand nu mai este nevoie de ea. Fiind realizata din pastic, este o minge foarte usoara, acesta fiind si motivul pentru care este sigura de utilizat in interior.

Husa este realizata din material kite performant, care permite colorarea, dar si curatarea foarte usoara. Cu ajutorul tehnologiei Color-In aceasta minge poate fi colorata cu markere, cu vopsea sau chiar cu creioane colorate, fiind foarte permisiva in acest sens astfel incat cei mici sa nu acumuleze frustrari.

Elimina frustrarile in vremea pandemiei

Foarte multi copii se distreaza cel mai bine afara, jucandu-se cu mingea alaturi de prietenii lor. In vremea pandemiei, pentru ca cei mici trebuie sa stea mai mult in casa pot interveni frustrari si o stare de agitatie care va tulbura echilibrul oricarei familii. Cu ajutorul Ollyball, copiii vor putea sa se joace alaturi de parintii lor in interior. De cele mai multe ori, parintii nu accepta joaca in casa cu mingea clasica, din motive evidente, acesta fiind si unul dintre motive pentru care magazinul online ropunct.ro propune aceasta minge.

Ollyball incurajeaza creativitatea copiilor

Copiii sunt creativi si adora sa isi foloseasca imaginatia. Ollyball este o minge care poate fi colorata, avand husa perfect adaptata in sensul acesta. Astfel, copilul va colora asa cum considera formele de pe carcasa, obtinand in final un obiect complet personalizat de care poate fi mandru. Copiii adora sa stie ca un obiect este al lor si ca si-au lasat amprenta asupra lui. In plus, o astfel de manifestare poate ajuta copiii sa fie mai siguri pe ei si sa se simta mult mai apreciati de adultii din jurul lor, sau de catre prieteni.

Adauga un comentariu