National

Caz de-a dreptul uluitor! O hoaţă a fost dezbrăcată şi aruncată în strada goală în urma unui furt – VIDEO

Publicat: 14 ian. 2020

În judeţul Teleorman a avut loc un caz fără precedent. O fată a vrut să intre în posesia mai multe articole de îmbrăcăminte, însă fără să plătească contravaloarea acestora. Vanazatoarea a încercat să îşi facă dreptate cu mâna sa. A obligat hoaţă să se dezbrace şi mai apoi a dat-o afară în lenjerie intimă.

Întreg incidentul a fost filmat şi făcut public pe reţelele de socializare.

Conform presei locale, fata ar avea vârsta de 14 ani. Hoaţă era însoţită de o prietenă în momentul în care încerca să scape. Aceasta a fost murdărită pe fata cu un marker.

Angajatele magazinului susţin ca hoaţă avea asupra sa mai multe perechi de blugi îmbrăcate unele peste altele şi se pregătea să fugă din magazin. În aceste momente autorităţile au deschis o anchetă atât pentru tentativa de furt, cât şi pentru gestul angajatelor.

Comentarii
  • Daca hoata era predata „pur si simplu” pe mina politiei, scapa basma curata pentru ca este minora si arata bine. Cel mult se aleg parintii cu o amenda infima… Aceasta lectie a meritat-o din plin. Sa nu imi spuna nimeni ca un copil de 7 ani nu stie ce inseamna furt, dar la 14 ani, cind fata stie multe despre viata, unele au copii si soti, mai incape indoiala??? Daca vre-o vinzatoare se va alege cu sanctiune, urit, tare urit din partea cui i-o aplica!!!!!!!!!!!!!!! Se pare ca Romania are de oferit mai multe posibilitati decit statele Unite ale Americii…

Adauga un comentariu