Local

Caz înduioșător la Iași: Un căţel își așteaptă în fața porții stăpânul mort de câteva zile!

Publicat: 15 mai 2021
caine care sta la paortă
Câinele își așteaptă în continuare stăpânul, în fața porții, chiar dacă acesta a decedat

Un bărbat din comuna ieșeană Costuleni a fost găsit zilele trecute mort. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care a fost cauza decesului deoarece pe corpul bărbatului au fost găsite urme de violență. Câinele acestuia continuă să păzească gospodăria şi să-l aştepte pe stăpânul său.

Paznicul credincios, de care bărbatul a avut grijă mulți ani la rând, își face în continuare datoria și își așteaptă stăpânul, fără să știe că acesta a decedat.

„Polițiștii au fost sesizați prin 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Polițiștii s-au deplasat la locuința bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violență, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Mi s-a rupt inima cand am citit asemenea stire, chiar am si lacrimat…
    Asta e stire cutremuratoare, nu prostiile pe care le scrieti cu Irinel Columb, Catalin Marunt si alti idioti care nu fac nimic toata ziua si le vin banii degeaba…Artistii din Romania (o tara de cacat) nu fac nimic altceva decat sa se plimbe cu masinile lor de cateva sute de mii de euro iar noi, cetatenii de rand sa ne rupem spinarea la munca pe un cacat de salariu…nu e corect asa ceva….

  • El stie. Simte. Dar acolo sta pentru ca acolo este viata si datoria sa. Opriti-va o clipa asupra acestei lectii de onoare. Comparati cu ceea ce vedeti in jurul dvs.

  • Gresit, cainele simte ca stapinul sau nu se va mai intoarce. Dar, ca un adevarat camarad va sta si isi va gasi linistea linga sufletul celui care u-a fost stapin si prieten!!!

  • Cine stie sa citeasca privirea unui animal isi da repede seama ca acest caine este in jale si suferinta si ingrijorare , ca un bocet mut

  • Bai, Donald Trump, trebuia sa muncesti bai oaie bleaga, nu sa fii un lache ce rupea berea la coltul blocului si sa ai pretentii de milionar. Bravo lor si cucu tie, muritor de ciuda sarantoc. Zi mersi ca ai salariul ala, cei ce is mai sus ca tine is sus cu un motiv, nu is prosti si nu s-au multumit cu putin, nu au asteptat sa le pice in gura

Adauga un comentariu