Local

Caz înfiorător în Iași. Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap – EXCLUSIV/ UPDATE

Publicat: 28 dec. 2020

În urmă cu puțin timp a avut loc un caz înfiorător la Vocotești, comuna Voinești, județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI.ro, un bărbat a fost atacat și lovit cu toporul în cap.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și dus de urgență la spital.

Momentan nu se cunoaşte de la ce a pornit conflictul sau între cine a avut loc conflictul. Totuşi, poliţiştii ieşeni au ajuns la faţa locului şi vor face cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. În altă ordine de idei, bărbatul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi unde va beneficia de tratament de specialitate. Nu se cunoaşte cât de gravă e starea de sănătate a bărbatului.

UPDATE: Este vorba despre o agresiune, care nu a condus la nimic grav.

Revenim cu detalii.

 

 

 

 

Comentarii
  • Au inebunit betivii in partea aia de judet. La Domnita, niste golani isi fac de cap, au intrat peste oameni in casa si i-au batut. Si sunt inca in libertate. Aseara din nou au atacat, i-a rupt mana omului. Unii dintre golanii astia sunt minori,ar trebui luati de Protectia Copilului si dusi la corectie.
    Alooo, Parchetul, Politia Tibana, Politia Miroslava, vreti sa iesim cu furcile sa ne facem singuri dreptate? Arestati golanii.

  • Arestati golanii de la Domnita ca nu se linistesc. Ameninta in continuare pe oricine le iese in cale. Luati-o pe instigatoarea de la Garbesti, Marineata Andreea care pune golanii sa-l bata pe fostul sot. Panarama se lauda ca plateste sa-l omoare. Procuratura, Politia luati masuri pana nu se intampla o tragedie.

Adauga un comentariu