Actualitate

Caz scandalos! Bolnav cu simptomele COVID-19 din Deva, lăsat cu orele în ambulanță

Publicat: 17 mart. 2020

Un bărbat cu insuficiență respiratorie, din Deva, a fost ținut într-o ambulanță mai bine de patru ore înainte să fie primit în Secția de Urgențe.

Deși omul se simțea foarte rău și prezenta simptome caracteristice infecției cu noul coronavirus medicii l-au lăsat să aștepte pe motiv că aveau de consultat alte cazuri, de asemenea urgente.

Paramedicii care l-au consultat în toată această perioadă de timp nu aveau combinezoane de protecție, ci purtau niște costume de zugrav, cumpărate din banii lor.

Comentarii
  • oameni buni spitalele ca si dotare tehnica si medicamentoasa si materiale de orice fel vreti sunt in curu gol,,pregatirea pt asemenea situatii este 0 zero in practica sunt doar hartii prin birouri…!! rezultatul este haosul,panica si nesiguranta procedurala intr-un asemenea moment,…!!!! si orcat as vrea jupiti ceva cadre ,SA NU UITAM SUNT OAMEI AU FAMILII ACASA …acum se vede personalul cu scoli private pe bani,in obtinerea diplomei, angajarea idem..iar in univ de medicina este o golanie si-o mediocritatecrasa..CU MICI EXCEPTII,PROF MAI VARSTNICI CE VOR DISPAREA ,dupa vai mama noastra…

Adauga un comentariu