International

Caz șocant în Franța! Un român a fost condamnat la închisoare, după ce a încercat să răpească un băiețel: „Voiam să îl duc la fiica mea”

Publicat: 06 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz șocant în Franța Un român a fost condamnat la închisoare după ce a încercat să răpească un băiețel Voiam să îl duc la fiica mea
Totul s-a petrecut după-amiază, atunci când copilul era împreună cu fratele mai mare și bunica

Scene șocante au avut loc într-o benzinărie din Franța. Un român care lucra acolo ca șofer a vrut să răpească un copil. Băiețelul are cinci ani și jumătate și se afla împreună cu bunica și fratele lui mai mare, atunci când bărbatul a încercat să se apropie de el și să îl convingă să plece împreună.

În urmă cu trei zile, un român din Franța a vrut să răpească un copil dintr-o benzinărie. Totul s-a petrecut după-amiază, atunci când copilul era împreună cu fratele mai mare și bunica.

Într-un moment de neatenție, bărbatul a încercat să interacționeze cu copilul și a încercat să îl convingă să plece împreună. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, șoferul spunând în fața oamenilor legii că nu a avut intenții rele.

Bărbatul a spus că voia să îl ducă la fiica lui în România

Potrivit stiridiaspora.ro, pe 3 aprilie, 31 de fotbaliști tineri și cei 15 însoțitori au oprit la o benzinărie din gara Avia, comuna Antran, după ce s-au întors dintr-un turneu. Printre cei care au ajuns acolo era și copilul în vârstă de cinci ani. Șoferul român a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce s-a apropiat de băiețel și a încercat să interacționeze cu el. L-a mângâiat pe cap.

A încercat să îl convingă să plece împreună și aproape că băiețelul urma să meargă cu el, căci a fost prins înainte de a ieși din magazin. În fața polițiștilor, șoferul român a declarat că nu avea intenții rele, ci voia să îl ducă pe copil în România, la fetița lui care are tot cinci ani.

Câți ani va sta în spatele gratiilor

Ba mai mult decât, românul a refuzat să răspundă la unele întrebări și a declarat că a vrut să îi dea copilului bomboane. Familia copilului nu crede în această variantă și își dorește ca bărbatul să fie condamnat la închisoare. Instanța a decis să petreacă un an în spatele gratiilor, după ce, inițial, s-a cerut o pedeapsă de doi ani. În plus, șoferul român are și interdicție de a merge în Franța pentru zece ani.

Adauga un comentariu