International

Caz șocant în Italia. O fetiță a fost violată și omorâtă în bătaie de un român

Publicat: 26 ian. 2021

Un român din localitatea italiană Cabiate (Como) a fost arestat și urmează să fie judecat după ce a ucis-o în chinuri inimaginabile pe fetița de un an și jumătate a partenerei de viață, care obișnuia să o lase în grija lui de fiecare dată când pleca la muncă.

Scos din minți de plânsetele micuței, tânărul de 25 de ani a violat-o și a bătut-o cu bestialitate până când aceasta a început să vomite. Nici bunica nu a mai putut, din păcate, să facă nimic pentru a-i salva viața.

Bătrâna a venit în vizită și a alertat autoritățile, dar nepoțica sa era deja inconștientă și respira tot mai greu din cauza loviturilor încasate. Luat la întrebări de polițiștii sosiți ulterior la fața locului, bărbatul a susținut că decesul a survenit în urma unui accident domestic. Rezultatele autopsiei, însă, îl contrazic.

Fetiță violată și omorâtă în bătaie de un român. S-a întâmplat în Italia
Medicii legiști au constatat că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie de românul care nu suporta s-o audă plângând. Pe trupul neînsuflețit au fost descoperite numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, răni atribuite violenței sexuale, precum şi leziuni la spate şi cap.

„A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie”, a fost concluzia anchetatorilor. De altfel, procurorul care a preluat acest caz consideră că micuţa a fost bătută în mod repetat şi înainte de 11 ianuarie, data la care s-a stins din viață.

Românul a fost reținut și plasat în arest preventiv sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. Urmează să fie judecat şi, cel mai probabil, condamnat pe viață. Cazul a stârnit un val de reacții în mediul online, inclusiv din partea liderilor politici ai țării.

Comentarii
  • La noi ân Olanda de sud e și m-ai rău. Se bat olandejii cu politia că le taie din drepturi.
    Uite din cauza la ăștia ca imigrantul cel violator din Italia suntem noi priviți rău ân lume și m-ai ales și ân patria noastră unde nu ne putem ântoarce.
    E greu ân pribegie cu dorul de casă și ne m-ai face și unul ca ăsta de râs.

  • Trebuie sa ne facem viata noastra a casa acolo in Romania trebuie sa daramam toata mizeria politica ssi sa vina rumeni acasa in tara lor , popor chinuit ce suntem distrus de propria prostie prostilor care nenorociti tara șla alegeri bucurati va ca Coruptii cei mai mari si multi din lume ii are Romania datorita voua poporul mananca firmiturile daca mai raman si coruptiii guvernanati isi fac munti de avere. Nu sunt mandru ca sunt roman. Aici a fi rumeno egal prost, hot, violator, infractor oricumsi etc. pentru ca Romania ii alunga afara pe toti si pe cei buni si pe cei rai si poporul tace si inghite si asa zisii guvernanti calaiii poporului roman atat stiu , nu avem bani. D ar celelalte tari de ce au totusi bani pentru poporiul lor? Romania are bani, Romania este bogata dar calaii cocotati la guverno fac imprumuturi si atat la buzunarul lor, neamuri si mizerie adunatura de curve si puscariasi hoti incompetenti fara pregatire in fotolii calde pe salarii uriase Degeaba in 1989 au murit si s-au luptat romanii curajosi ca acum stau toti linistiti si indura saracia, foamea mizeria noroc ca diaspora trimite bani acasa ca altfel….. poporul moare in tacere ba da treziti-va odata ca nu mai suntem in comunism sa taci si sa inghiti si in comunism era de un milion de ori mai bine decat acum in Romania

  • daca vine aici in tara scapa… cu suspendare sau ceva dar acolo sigur ii da pe viata cu detentie. Probabil in cativa ani ajunge prin politica, primar printr-un sat sau ceva ca se tot practic pe meleagurile Rumuanyiey.

Adauga un comentariu