National

Caz șocant în județul Argeș! Un bărbat și-a bătut fiica de 13 ani, după ce a sărit în ajutorul mamei sale

Publicat: 31 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz șocant în județul Argeș Un bărbat și-a bătut fiica de 13 ani după ce a sărit în ajutorul mamei sale
Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Astfel, acesta nu are dreptul de a se apropia de victime în următoarele cinci zile.

Un bărbat și-a bătut fiica, în vârstă de 13 ani, dar și soția, după ce aceasta a sărit să își salveze mama. Motivul acestuia ar fi fost gelozia. Bărbatul a fost reținut, după ce fiica și soția lui au ajuns la spital, iar medicii au realizat că au fost agresate.

Cei trei sunt din Mioveni, județul Argeș, iar bărbatul nu era cunoscut drept o persoană violentă. Întâmplarea a avut loc duminică, 31 mai, când bărbatul a venit de la serviciu. Acesta a început o ceartă cu soția lui, acuzând-o de infidelitate. Chiar dacă victima i-a explicat că nu ar trebui să aibă motive de gelozie, bărbatul a continuat să o acuze și a lovit-o. Fata a încercat să o ajute, însă a ajuns să fie și ea agresată.

Femeia și fiica ei au fost duse la spital de către rude și nu au spus imediat ce s-a întâmplat. Medicii sunt cei care și-au dat că cele două au fost bătute. De asemenea, ei au dezvăluit că rănile nu le pun viețile în pericol.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Astfel, acesta nu are dreptul de a se apropia de victime în următoarele cinci zile. Totodată, chiar dacă locuința îi aparține, el nu are voie să se întoarcă la domiciliu.

Adauga un comentariu