Actualitate

Caz șocant la Dorohoi! O femeie a fost arestată după ce și-a ucis în bătaie soacra

Publicat: 15 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz șocant la Dorohoi O femeie a fost arestată după ce și-a ucis în bătaie soacra
Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani

O femeie de 51 de ani din Dorohoi a fost arestată preventiv după ce și-a ucis soacra. Cele două locuiau împreună într-o casă din oraș și s-ar fi luat la ceartă după mai multe pahare de băutură. Crima ar fi fost descoperită chiar de soțul atacatoarei.

Bărbatul și-a găsit mama fără suflare când a ajuns acasă. În momentul în care a intrat în locuință, acesta a găsit o scenă de coșmar.

Bătrâna zăcea prăbușită pe podea, fără viață, iar soția lui era plină de sânge. Bărbatul a anunțat imediat Poliția.

„A fost constituită o echipă operativă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unui conflict spontan, femeia lovind-o pe mama soacră de mai multe ori, cu o bucată de lemn, unele lovituri fiind aplicate la nivelul capului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei.

Criminala a fost internată în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea discernământului.

„Concluziile provizorii medico-legale au arătat că decesul victimei a survenit din cauza leziunilor suferite, iar expertiza efectuată în cauză a stabilit că suspecta a comis fapta cu discernământ”, a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Acuzată de violență în familie sub forma omorului calificat, femeia a fost prezentată vineri în fața magistraților pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, unde va aștepta deznodământul anchetei.

 

Adauga un comentariu