Local

Caz şocant, la Iaşi! Un individ, trimis în judecată de procurori după o faptă groaznică. Ieşeanul, acuzat că a decapitat o pisică (EXCLUSIV)

Publicat: 01 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz şocant la Iaşi Un individ trimis în judecată de procurori după o faptă groaznică. Ieşeanul acuzat că a decapitat o pisică EXCLUSIV
Un ieşean va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă după ce a fost acuzat că a ucis o pisică

Un ieşean a fost trimis în judecată după o faptă groaznică. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în faţa instanţei pe Constantin Drosu, sub acuzaţia de uciderea animalelor cu intenţie fără drept. Oamenii legii susţin că ieşeanul a avut discernământ diminuat în momentul comiterii faptei.

Caz şocant, la Iaşi! Un ieşean a fost trimis în judecată după o faptă groaznică. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis recent în faţa instanţei pe Constantin Drosu, sub acuzaţia de uciderea animalelor cu intenţie fără drept.
Individul în vârstă de 34 de ani va fi nevoit acum să dea explicaţii în instanţă, pentru acuzaţia adusă de anchetatorii ieşeni. Urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce are de spus individul, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Constantin Drosu, trimis în judecată de procurori după o faptă groaznică

Oamenii legii au afirmat că ieşeanul Constantin Drosu (34 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 3 ani.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 3 aprilie 2019, la ora 18:05, pe fondul unor nemulţumiri, inculpatul C.D. a decapitat, folosind un cuțit, o pisică în curtea locuinței sale din municipiul Iași. În urma efectuării cercetării la fața locului, într-o groapă, alături de alte deșeuri, au fost găsite două părți de corp animal, respectiv corpul unei pisici de culoare albă cu pete maronii și negre și capul pisicii. De asemenea, a fost ridicat un cuțit de bucătărie cu o lamă metalică, cu o lungime de aproximativ 21 de centimetri și cu mâner din material plastic de culoare gri, pe care se puteau observa pete de culoare brun-roșcat. Având în vedere documentele medicale ale inculpatului, cât și îndoiala asupra discernământului acestuia din momentul săvârșirii faptei, s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice”, a declarat ieri Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieşeanul, găsit cu discernământ diminuat de către specialişti

Anchetatorii au adăugat că ieşeanul Constantin Drosu a fost găsit cu discernământ diminuat.

„Conform raportului de expertiză medico-legală psihiatrică, la momentul săvârșirii faptei, inculpatul prezenta discernământ diminuat. Pe parcursul cercetărilor, inculpatul a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Acum, individul a fost trimis în judecată de procurorii ieşeni, după această faptă groaznică.

Adauga un comentariu