Actualitate

 Caz terifiant! Un român a fost îngropat de viu, într-un puț, în Germania

Publicat: 03 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
 Caz terifiant Un român a fost îngropat de viu într-un puț în Germania
Un român a trăit momente de groază în Germania, în timp ce se afla la locul de muncă

Caz șocant în Germania. Un român a fost să fie îngropat de viu, pe un șantier din Rheinstetten. Acesta lucra la un puț, iar incidentul s-a petrecut în urmă cu trei zile. La fața locului au ajuns pompierii, care au depus eforturi uriașe pentru a-i salva viața.

Un român a trăit momente de groază în Germania, în timp ce se afla la locul de muncă. Acesta lucra pe șantier, iar colegii lui l-au privit în timp ce a fost îngropat de viu într-un puț. Românul și-a văzut moartea cu ochii, în timp ce peste el era aruncat pământ. Pompierii au fost alertați și au ajuns la fața locului pentru a-i salva viața.

Un român a fost îngropat de viu într-un puț, în Germania

Torul s-a întâmplat după ce bărbatul a ajuns în puțul la care lucrau cu toții, iar peste el a căzut o bucată foarte mare de pământ. Ulterior, a alunecat și o cantitate la fel de mare de nisip, astfel că a rămas blocat acolo. Văzând ce se întâmplă, colegii lui i-au sărit imediat în ajutor și au încercat să îi salveze viața.

Din cauza faptului că pământul continua să cadă peste el, aceștia au reușit să îl scoată doar până la jumătate.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, care a desfășurat o acțiune contra-cronometru, iar trupul bărbatului a fost scos. Din fericire, bărbatul a supraviețuit în urma acestui incident.

Cu ce răni s-a ales bărbatul

Oamenii legii au făcut o anchetă în acest sens, pentru a determina contextul în care s-a produs incidentul. Până în acest moment, nu se știe dacă bărbatul a suferit răni în urma incidentului în care a fost implicat, dar se știe că a ascultat instrucțiunile echipajului de salvare, iar acest lucru l-a ajutat pentru a supraviețui.

De asemenea, polițiștii au transmis că românul a fost îngropat de tot în puț, în timp ce pompierii au revenit cu un comunicat, spunând că bărbatul a fost îngropat doar de la brâu în jos.

Comentarii
  • Ce ma bucur ca eroul va avea ce povesti la rude ! Vedeti ca inca se renoveaza la Berlin Bundestagul. O statuie cu eroul puțist ar da bine.

Adauga un comentariu