Local

Cazul Felecanu rămâne în istorie. Chiar dacă avocatul face orice ca să scape de după gratii, magistrații mențin măsura arestării – FOTO

Publicat: 16 sept. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cazul Felecanu rămâne în istorie. Chiar dacă avocatul face orice ca să scape de după gratii magistrații mențin măsura arestării  FOTO
Sebastian Felecanu a făcut o cerere, care i-a lăsat mască pe anchetatori, iar aceștia au dat un verdict clar

Cazul Felecanu rămâne în istorie. Avocatul face orice ca să scape de după gratii, dar magistrații mențin măsura arestării, pentru că probele din dosar nu-s deloc subțiri. Recent, a făcut o cerere care i-a lăsat mască pe anchetatori. Aceștia au dat verdictul

Avocatul Sebastian Felecanu este anchetat pentru uciderea Monicăi Cioată. De mai bine de un an de zile, acesta profită de calitatea profesională pe care o avea înainte și încearcă să se agațe de orice ca să scape cu basmaua curată. Ba chiar atunci când se prezintă în sala de judecată creează un haos de nedescris. Acesta a încercat în nenumărate rânduri să-i convingă pe anchetatori că merită să fie judecat în stare de libertate, însă nu a reușit.

Avocatul face orice ca să scape de după gratii, iar magistrații mențin măsura arestării

Sebastian Felecanu a uimit magistrații cu tupeul de care dă dovadă întotdeauna și formulează diferite cereri pentru a ajunge în fotoliul său comod de acasă. Dar lucrurile se întâmplă într-un mod corect și nu în favoarea lui. Anchetatorii au respins înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestării preventive la domiciliu în data de 12 septembrie 2023.

„În baza art. 362 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. Cod procedură penală, cu referire la art. 207 alin. 4 Cod procedură penală și art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, menține măsura arestării preventive a inculpatului FELECANU SEBASTIAN, în prezent aflat în Penitenciarul Iași, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1– art. 189 al. 1 lit. g Cod penal, raportat la art. 199 al. 1 Cod penal. În temeiul art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpat, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu”, au transmis judecătorii în data de 12.09.2023.

Ce s-a întâmplat atunci

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în seara de vineri, 18 iunie 2021, când victima, avocata Monica Cioată, și iubitul acesteia au participat la petrecerea ocazionată de o nuntă, la restaurantul Elysium. Cu acel prilej, o angajată l-a observat pe Felecanu certând-o pe victimă, țipând și gesticulând nervos cu mâinile, de sus în jos, însă fără a o agresa fizic. La ora 03:23, cei doi au plecat împreună de la petrecere, ținându-se de mână.

La ora 04:04:10, mașina condusă de Monica Cioată a ajuns în parcarea blocului situat pe strada Sărăriei, nr. 6. Conform cercetărilor de la faţa locului, victima a fost găsită în rochia de la nuntă, dar încălțată cu o pereche de pantofi sport, în condiţiile în care la petrecere a fost în pantofi cu toc. Au rezultat indicii că ea voia să părăsească locuinţa din cauza agresiunilor exercitate de avocatul ieșean. Din raportul medico-legal de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată de autor, aceasta prezentând echimoze şi excoriații la nivel cervical, produse prin loviri cu mijloace contondente sau comprimare prin mijloc contondent (mână), agresiuni ce au determinat o stare de semi-conştienţă sau inconştienţă a victimei.

Rămâne de văzut dacă va aplica și altă metodă avocatul Sebastian Felecanu ca să scape de după gratii.

Comentarii
  • Pana le dai banii se comporta normal,dar daca le dai toti banii inainte sa vezi ce urat se comporta ;nu-ti mai raspund la telefon,nu se prea mai ocupa de caz,spun ca mai au si alte dosare,etc.Daca incerci sa renunti la ei,pentru ca stau cu dosarul in nelucrare,te ameninta,nu concep sa dea o parte din bani inapoi si sa ramana numai cu banii pentru munca prestata,fac un circ ieftin.Sa stiti ca sunt destui avocati de felul acesta.

Adauga un comentariu