Actualitate

Cazul fraţilor Micula bubuie la PNL! Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea țării.

Publicat: 07 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cazul fraţilor Micula bubuie la PNL Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar punând în pericol stabilitatea țării.

Statul român a câștigat procesul internațional cu frații Micula. Decizia vine după ce Guvernul PNL deja le-a plătit banii câștigați în primă instanță, iar cei de la PSD îi acuză pe liberali că au luat decizia de a face plata de 400 de milioane de euro din dorința de a crește artificial deficitul bugetar.

”PSD a avut #dreptate! Prin plata a 400 milioane euro către frații Micula, Guvernul PNL a mărit artificial #deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea țării.

La nici trei luni, iată că Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. Mai mult Tribunalul a obligat reclamanţii să #ramburseze României 75% din cheltuilelile de judecată.

Iată dovada că atunci când statul român se apără #corect și #fărăintereseascunse are toate șansele să câștige! Guvernele PSD au dat dovadă de responsabilitate și au apărat interesul național, iar rezultatele se văd prin decizia de acum.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Adauga un comentariu