Cancan

Ce a ajuns să facă Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3 Românii au Talent

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În anul 2013, Bruno Icobeț impresiona pe toată lumea cu prezența la Românii au talent! Acesta a venit alături de câinii săi și împreună au făcut un număr memorabil. Bruno Icobeț a fost și câștigătorul din marea finală a concursului de talente, căci ceea ce reușește el să facă, nu mulți oameni pot face.

Au trecut 7 ani de când Bruno Icobeț, celebrul dresor de câini a câștigat marele premiu, la Românii au talent. Deși mulți oameni l-au cam uitat, acesta a rămas preent în inimile tuturor iubitorilor de animale, care nu au cum să îi uite prestația ce i-a adus premiul cel mare. Toată lumea s-a întrebat ce anume mai mare marele câștigător, la atâția ani de la câștigarea marelui premiu.

Pesemne că banii s-au terminat de ceva vreme, Bruno Icobeț a fost nevoit să ia viața de la zero și să se întoarcă la un trai modest. Tocmai de aceea, marele câștigător de la Românii au talent din anul 2013 s-a angajat la OMV și duce o viață normală, ca orice om. Din postările pe care le face pe contul său de socializare, Bruno Icobeț demonstrează că este, în continuare, un mare iubitor de animale și un om cu sufletul mare.

Bruno Icobeț s-a ales cu un premiu de 120.000 de euro de la Romanii au talent, bani pe care i-a investit, așa cum era de așteptat, în cățeii lui, deja membri ai familiei.

“Aș fi vrut să mă mut într-o casă mai spațioasă doar dacă aveam lânga ea un teren pe care să lucrez cu câinii. Altfel nu se justifica investiția. Câinii mei trăiesc lângă mine, în momentul în care eu ajung acasă, ei stau în permanență lângă mine, orice fac, facem împreună. Ei n-ar fi stat singuri afară, sub nicio formă, chiar dacă m-aș fi mutat la o casă la curte” spunea Bruno Icobeț, imediat după câștigarea marelui premiu.

Mai mult, cu banii pe care i-a câștigat la Românii au talent, fostul concurent și-a cumpărat o mașină mult mai spațioasă cu ajutorul căreia poate transporta câinii la diverse concursuri.

„Am luat o mașină mai mare, special pentru ei, un van cu 7 locuri, am dat jos banchetele din spate ca să aiba loc băieții iar fetele pe bancheta din față. Le-am făcut locuri speciale să fie comod, merg sute și mii de kilometri, trebuie să le facă placere, să nu fie stresați, au geamuri ionizate să nu bată soarele, cele din spate se deschid de la șofer, am și în spate aer condiționat să nu le fie cald vara. Până acum m-am chinuit cu mașina pe care am avut-o” a mai spus antrenorul, acum câțiva ani.

Adauga un comentariu