Cancan

Ce a ajuns să facă pentru bani Bahmu

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ani de procese pentru custodia copiilor, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană par să fi îngropat securea războiului și să ajungă la un numitor comun, punând pe primul loc binele celor doi copii ai lor. De când Eduard și Maximus petrec mai mult timp cu tatăl lor, Adriana a început să-și facă ordine în viață. Printre planurile sale se numără și acela de a reveni în televiziune.

În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut peste 80 de procese și plângeri penale, ajungând să meargă aproape zilnic la tribunal. Conștienți de faptul că în tot acest război juridic nimeni nu avea de câștigat, cei doi foști soți au acceptat să facă compromisuri pentru binele lui Eduard și Maximus.

“Băieții mei sunt deja mari, sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei. Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor, vorbesc serios, dar am renunțat, i-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil. Cum a vrut el (n.r. – Silviu Prigoană), cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important. Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la DGASPC (n.r. – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția  Copilului) pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și lucrurile sunt în ordine”, ne-a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Vrea să se reîntoarcă în televiziune

Acum, că cei doi băieți petrec destul de mult timp cu tatăl lor, Adriana încearcă să-și facă vreme pentru propriile pasiuni și să se implice în tot felul de proiecte de care a stat departe pe durata proceselor cu fostul soț. Marea ei dorință este aceea de a se reîntoarce în televiziune, ca moderatoare a unui show. “Nu pot să zic că acum am mai mult timp pentru mine, fiindcă nu am timp cum mi-aș dori. Am multe proiecte. Mi-aș dori să merg la pilates, la yoga, la înfrumusețare, unde mă duc doar de nevoie și de bun simț, nu sunt neapărat fan al saloanelor. N-am timp de toate astea, dar aș vrea să călătoresc mai mult și chiar îmi doresc o emisiune de televiziune care să mă reprezinte”, a povestit Bahmu. Adriana a trecut în revistă lista proiectelor pe care le are în derulare și care nu-i lasă suficient timp liber.

Adauga un comentariu