Cancan

Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu

Publicat: 27 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În cimitirul din Dobrosloveni (județul Olt), familia Alexandrei Măceșanu s-a pregătit deja pentru ce este mai rău.

În cimitirul din Dobrosloveni (județul Olt), familia Alexandrei Măceșanu s-a pregătit deja pentru ce este mai rău. Deși părinții fetei sechestrate de Gheorghe Dincă, Ioan și Tudorița, încă mai speră că Alexandra se va întoarce – printr-o minune – acasă, la locul de veci al familiei Măceșanu din cimitirul din sat au fost construite încă de acum câteva luni două cripte.

Recent, la mormântul familiei Măceșanu a apărut și fotografia bunicii Alexandrei, Niculina, care își doarme aici somnul de veci. Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, mama lui Ioan Măceșanu, Niculina, a murit în iulie 2018, la doar 62 de ani, în condiții bizare. ”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, ne-au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat.

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007.

În prezent, cazul Caracal este departe de final, criminalul Gheorghe Dincă schimbându-și periodic declarațiile, deși dosarul a ajuns săptămâna trecută pe masa judecătorilor de la Tribunalul Olt. Mai mult, zilele trecute, Dincă și-a permis să trimită o scrisoare familiei Măceșanu, în care își cere scuze pentru tot răul făcut, dar îl și acuză pe unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, de o mulțime de lucruri grave.

Adauga un comentariu