Sport

Ce a decis Dan Petrescu după ce Neluțu Varga i-a cerut ajutorul și pentru meciul cu CSKA Sofia!

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a decis Dan Petrescu după ce Neluțu Varga i-a cerut ajutorul și pentru meciul cu CSKA Sofia
Dan Petrescu

Dan Petrescu (52 de ani) s-a despărțit amiabil de conducerea celor de la CFR Cluj, chiar dacă, mâine, gruparea din Gruia are un meci capital în Europa League, cu CSKA Sofia, de la ora 22:00.
Conducerea clubului caută acum un alt antrenor, favoriți fiind Adrian Mutu și Laurențiu Reghecampf. Este posibil, însă, ca noul „principal” al celor de la CFR Cluj să fie instalat la finalul acestui an calendaristic.

Dan Petrescu, mesaj ferm pentru „secunzii” săi: cine va sta pe bancă la meciul CFR Cluj – CSKA Sofia!

În aceste condiții, Neluțu Varga l-a rugat pe Dan Petrescu să-i lase pe „secunzii” lui la timona echipei în aceste 3 săptămâni rămase, asta, desigur, dacă nu cumva „Bursucul” bate palma repede cu altă grupare. Tehnicianul a fost de acord și le-a transmis principalilor săi colaboratori să rămână la CFR atâta vreme cât au nevoie de ei cei de acolo.
Așa se face că Valeriu Bordeianu va fi „principal” la meciul cu bulgarii, de mâine, ajutat de Costin Curelea. Primul are Licența Pro, în timp ce al doilea urmează în prezent cursurile și are Licența A. De altfel, cei doi au pregătit și finalul sezonului trecut, inclusiv meciul cu Universitatea Craiova, din Bănie, din ultima etapă, când s-a jucat cu titlul pe masă, iar, la final, a câștigat CFR Cluj. Petrescu a lipsit atunci, pentru că se afla în carantină, după ce a ieșit pozitiv la testul COVID-19.

Adauga un comentariu