Actualitate

Ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație! Cere 100.000 de euro!

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație Cere 100.000 de euro
Internauții au rămas surprinși când au văzut ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație

Claudia Iosif și Dorian Popa s-a despărțit de o lună. Internauții au rămas surprinși când au văzut ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație. S-a întâmplat la doar o zi după ce cei doi au confirmat oficial decizia separării. Acum ies la iveală noi detalii ale despărțirii.

Ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație!

Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, a făcut un gest total neașteptat după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație. Aceasta vrea să se detașeze complet de Dorian Popa, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani, astfel că s-a decis să renunțe la tot ce îi aduce aminte de el. Inclusiv mașina de aproape 100.000 de euro pe care acesta i-a făcut-o cadou. Babs a scos bolidul de lux la vânzare, conform apropiaților celor doi.

Babs a fost, de altfel, cea care a ținut să pună capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat că ea și Dorian Popa s-au despărțit de o lună. Într-un mesaj postat la story, designerul vestimentar și-a anunțat urmăritorii că nu mai e loc de speculații.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs.

Asta, în condițiile în care în urmă cu câteva zile nega despărțirea de Dorian.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, spunea atunci Babs.

De ce s-au despărțit Dorian Popa și Babs

Surse apropiate fostului cuplu Dorian și Babs au dezvăluit ce a dus la despărțirea celor doi. Între cei doi lucrurile nu mai mergeau bine de aproximativ un an, dar au continuat să fie împreună. Mai mult, Dorian ar fi avut un program extrem de încărcat și ar fi ajuns să petreacă destul de puțin timp împreună, lucru care a făcut ca relația lor să scârțâie. Din câte se pare, Babs l-ar fi acuzat pe Dorian de infidelități, fără, însă, a avea dovezi în acest sens.

Apropiații cuplului susțin că între Dorian și Babs nu ar mai fi existat nici gesturi intime și ar fi ajuns în punctul în care erau mai mult prieteni decât iubiți. Decizia despărțirii ar fi fost luată de Dorian Popa, care  a cerut ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Inițial, Claudia nu ar fi fost de acord cu despărțirea, dar nu a avut ce să facă. Un pas important a fost să se mute din casa lui Dorian, unde avea și atelierul de croitorie, care îi asigura banii din care se întreținea. Între timp, tânăra și-a cumpărat o casă și lucrează la amenajare.

Acum, Dorian Popa ar intenționa ca în locul atelierului de croitorie de la mansardă să facă un birou uriaș cu intrare din locuință.

Fanii cuplului au rămas surprinși când au văzut ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație.

Adauga un comentariu