International

Ce a făcut un șofer român în Anglia, după ce a condus pe partea greșită a șoselei. Viorel nu știa că în Marea Britanie se circulă pe stânga

Publicat: 12 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut un șofer român în Anglia după ce a condus pe partea greșită a șoselei. Viorel nu știa că în Marea Britanie se circulă pe stânga

 

Viorel Grancea a ajuns, fără să vrea, personaj negativ în Anglia după ce a cauzat decesul unuia dintre pasagerii cu care era în autoturismul pe care îl conducea. În plus, a rănit grav alte două femei, asta din cauza faptului că habar nu avea că în Marea Britanie se circulă pe stânga.

În vârstă de 31 de ani, românul se afla la volanul unui Ford Focus, alături de alte cinci persoane. Se afla pe o șosea foarte circulată din Anglia, moment în care a lovit o altă mașină.

De precizat că Viorel Grancea ajunsese în Marea Britanie cu doar două săptămâni înainte de comiterea accidentului. Avocatul său a precizat că, foarte probabil, românul a crezut că este pe banda dreaptă.

Pasagera care se afla lângă Viorel Grancea a murit pe loc. De asemenea, unul dintre pasagerii de pe bancheta din spate, dar și femeia care conducea mașina cu care s-a ciocnit cea a lui Viorel Grancea, au fost rănite grav.

Viorel Grancea a fost arestat și va sta șase ani după gratii. Ulterior s-a aflat că românul nu avea nici asigurare în momentul în care a avut loc accidentul.

Adauga un comentariu