Cancan

Ce a pățit o româncă după ce s-a dat turistă străină și a cerut o Cola în gara din Constanța

Publicat: 22 iul. 2020

În fiecare an, cei veniți de peste hotare au parte de fel și fel de experiențe pe litoralul din România. Iată ce a pățit o româncă care s-a prefăcut că este turistă străină în Constanța.

O jurnalistă a decis, recent, să vadă pe propria piele cum sunt tratați turiștii străini pe litoral, dar și cât de greu le este să se descurce prin Constanța.

Astfel, tânâra a luat cu ea o prietenă și aventura a început. Ziarista povestește că, încă de la sosirea în gara din Constanța, oamenii din jur se uitau ciudat la ele, după ce observaseră că discută în engleză și că au tatuaje.

„Aoleo, săracelor!”

„Imediat ce am ieșit din gară, un taximetrist la vreo 40 de ani, care-și flutura cheile de la mașină în mână, ne-a sărit în față. N-am apucat să-mi dau ochelarii de soare jos, să mă vadă la ochi, așa cum fac de obicei când cineva încearcă să poarte o conversație cu mine, că a început: „Fetele frumoasele, aveți nevoie de un taxi? Unde mergeți?”.

Îi răspund politicos, în engleză, că am vrea să ajungem la Cazino. Nu înțelege în primă instanță. Repet: „Cazino” de două ori și aud „50 lei”. Refuz la fel de politicos și mergem mai departe, dar nu fără nemulțumirile de după: „Aoleu, săracelor! Ați venit în vacanță și n-aveți bani de taxi””, a mărturisit tânăra, pentru DC News.

Jurnalista a mai povestit că nici în autobuz nu a scăpat de privirile iscoditoare ale celor din Constanța, ba chiar mai multe persoane și-au dat coate în timp ce comentau despre ea și amica sa.

Atunci când a dorit să își cumpere un suc, tânăra s-a lovit de altă situație neplăcută. Ea susține că vânzătorii au crezut că vrea cocaină, dar și că abia a găsit un magazin unde a putut plăti cu cardul.

„Am ajuns înapoi la gară, într-un final. Am intrat după ce ne-am simțit hărțuite sexual de taximetriștii din față și am luat fiecare magazin la rând, poate-poate reușim să cumpărăm o sticlă de Cola. Trei din patru vânzători au crezut că vreau să cumpăr cocaină și s-au uitat la tatuajele mele de parcă tocmai ieșisem din închisoare. Ne-a luat 15 minute să reușim „achiziția”. Plata cu cardul, acceptată doar la unul dintre magazine. Dar asta e o altă poveste”, s-a mai confesat jurnalista.

Adauga un comentariu