Local

Ce a pățit un taximetrist care a luat o clientă de la autogara Codreanu

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a pățit un taximetrist care a luat o clientă de la autogara Codreanu

Taximetriștii care lucrează independent în Iași sunt din ce în ce mai puțini, iar majoritatea companiilor practică aceleași prețuri.

Totuși, mai sunt persoane care își folosesc propriile mașini pentru transport persoane.

O tânără, care pentru un drum din Nicolina la Autogara Codreanu a plătit 12 lei, la întoarcere a luat un taximetrist independent, care i-a cerut 30 de lei. Fata a solicitat bonul și pe urmă a sunat la Poliție.

Când a văzut ce se întâmplă, individul a dat-o jos cu forța din mașină și nu i-a mai cerut niciun leu, apoi a fugit. Tânăra a fotografiat mașina și a depus și plângere.

„În jurul orei 9:00 am plecat din zona nicolina la gara Codreanu cu un taxi și am plătit suma de 12,00 RON, când am ieșit de acolo vine un domn la mine întrebându-ma dacă am nevoie de taxi , eu ținând in mâna un bagaj , am zis ca da , urc in taxi , îmi deschide USA , totul bine și frumos , când aproape sa ajung in zona nicolina de unde am plecat , observ ca nu era pornit aparatul de taxat , atrăgându-i atenția îmi spune ca pai nu ți am am zis ca e 30 de lei de la gara pana aici ?? Și am zis domnule cum sa îți dau 30 de lei având in vedere ca eu am dat 12 lei , plus ca nu ați pornit aparatul , pe ce baza sa îți dau 30 de lei?? Ca așa luați prețul după cum vreți ?? Probabil a crezut ca nu sunt de pe aici și ce a zis ,ia sa ii iau banii, a început sa tipe ca sa ii dau banii , simțindu-ma amenințată am sunat la poliție , când a văzut așa , a zis hai gata ca nu mai vreau nici un ban coboară jos , am zis ca astept sa vina echipajul , a venit la mine și mi a deschis portiera ma dat jos și a fugit , înainte de asta am reușit sa ii fac poza !! Și declarație la poliție bineînțeles !!”, a povestit tânăra pe Facebook.

Adauga un comentariu