National

Ce a precizat jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre medicul Flavia Groșan

Publicat: 20 mart. 2021
Cristian Tudor Popescu priveste pe sub ochelari
Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa medicului Flavia Groșan

Cristian Tudor Popescu îi aduce jigniri grave celei mai celebre doctorițe din acest moment Flavia Groșan. Reamintim că doamna doctor a apărut la Antena 3 într-un interviu unde povestea despre faptul că rețeta sa de tratament împotriva coronavirus este alta.

Doctorița și-a atras foarte mulți susținători, dar în același timp și persoane care o critică. Chiar o colegă medic i-a făcut plângere la Colegiul Medicilor și luni se așteapta decia comisiei de etică.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu o jigneste grav pe doamna doctor Flavia Groșan

În intervenția lui CTP de la Digi 24, jurnalistul o acuză pe doctoriță că ar avea probleme psihice.

„Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect.

Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

Nu se ştie nici reţeta-minune, miracol pe care o foloseşte, căci doamna zice: „nu spun, că mi-o faceţi praf”. Cum să i-o facă praf cineva? Spui o reţetă şi se va verifica dacă e valabilă sau nu. Cine să i-o facă praf? Dar doamna o ţine secretă, ca să vină oamenii ca la Maglavit la dânsa, fie online, fie fizic la cabinet. Sunt atâţia care îi cer numărul de telefon. E şarlatanie, evident. Şarlatania se clasează după rezultat, nu mă interesează dacă respectivul e în toate minţile sau nu. Pe mine mă interesează ce face el”, a spus CTP, la Digi24.

„Dânsa spune aşa: nu se moare de COVID. Cei care mor acum nu au murit de COVID. COVID-ul e o pneumonie simplă, o răceală ceva mai gravă care poate fi vindecată cu regi, regine, valeţi şi eroi, cu o reţetă pe care nu o ştim în continuare, dar e minune. Oamenii ăia sunt omorâţi în spital, asta spune doamna. Nu ştiu dacă o spune pentru că are o afecţiune psihică.

Comentarii
  • D.le jurnalist Cristian: nu aveti dreptate, în acest caz! Oricum, și la adresa dumitale sunt mulți care va comentează starea, cum ati comentat și dvs despre doamna Dr.

  • CTP-istule, in viata cealalta, cind il pupai in cur pe Ceausescu, slugareai pe cei care te plateau mai mult. Au trecut 100 de ani de atunci,dar tu ai ramas aceiasi sluga. Daca ai fi gazetar cu adevarat, ai face investigatii, repotericesti, vorbind si adunind probe, pro sau contra, unui om, care si-a dedicat viata si experienta salvariiOAMENILOR, care iau calcat pragul. Tu in afara de laude,performante,in lumea tenisului, dar in acea lume nu te cunoaste nimeni, aoleo scuze,poate ceva copii de mingi care acum sunt pensionari. Oare pe D-ul Tiriac lo cunoaste cineva, in tara sau in lumea larga? Acum e prea tirziu, dar despre tine,l-am fi putut intreba pe Dumitru Tinu.

  • Pe lingă un „doctor” deprofesionalizat(Arafat), apare și un „inginer”fanatic, deprofesionalizat(CTP) care bate cimpii!! Du-te în vacanta, ia pastile de liniște, bea un șpriț, numai lasă lumea, ca avem destui talibani apucați de streche și găini speriate!!!

  • Respect CTP lasa-i pe fraieri sa creada ce vor ei,insa dumitale ai punctat foarte bine si de data asta,n-au cum intelege au nisip in cap,azi chiar pe haznaua 3 explica un medic ca respectivei ii trebuie un doctor ptr mansarda,astia sant alegatorii hauriti sosocari!

  • Orice tratament cu rezultate este binevenit dacă nu e secret (?) sau vreo închipuire. Trebuie supus studiilor și analizelor și altor specialiști și aplicat apoi la scară largă că doar e pentru toți oamenii. Dacă nu este așa, inginerul are dreptate 100%.

  • Tot ce nu se face la lumina zilei, in secret, e ipocrizie curata. Poate au fost vindecati 1000 de oameni, dar sa fie chemati o parte din ei sa confirme. Ca se moare de Covid doamna doctor nu poate nega, nu poate spune ca este o simpla pneumonie sau o raceala mai grava si ca alti doctori n-ar sti cum sa o trateze, doar ea cu tratamentul misterios. Poate sunt invidiosi colegii de inteligenta si bravura ei, dar cand actionezi cu buna credinta, n,u ai nimic de ascuns. Aici nu-i vorba de o reteta de prajitura, ci de viata oamenilor, iar daca acest tratament functioneaza poate fi adoptat de sistemul sanitar, nu cred ca altor medici le place sa vada oameni murind.

Adauga un comentariu