Cancan

Ce a primit Ramona din Târgu Mureș după ce a comandat o pizza capriciosa

Publicat: 06 iul. 2020

Atunci când îți e foame, cea mai bună soluție este să-ți comanzi ceva. Preparatele care ne vin acasă, în fața ușii, reprezintă cea mai rapidă modalitate de a ne satisface foamea, dar și pofta. Dar ce ne facem atunci când marfa nu se potrivește cu ambalajul, vorba românului?

O tânără din Târgu Mureș a fost la un pas să „leșine” atunci când a văzut ce a primit, de fapt, în cutia de pizza. Pentru că îi era foame, cea mai la îndemână soluție a fost să comande ceva acasă.

Zis și făcut, doar că în numai câteva zeci de minute, tânăra din Târgu Mureș pe nume Ramona avea să primească, în cutia de pizza comandată, o mare surpriză.

Pe zicala: „Marfa nu se potrivește cu ambalajul”

Așa cum vă spuneam, tânăra a avut parte de o surpriză atunci când a comandat o pizza capriciosa, doar că a fost una neplăcută. În loc de gramajul de pe ambalaj, respectiv 800 gr, Ramona a primit o pizza amărâtă de numai 368 gr. Aceasta a povestit totul despre experiența ei, pe un grup de Facebook.

„Noul sosit în Tg Mureș, Gurmandio by Carrefour.

Pizza, gramaj declarat: 800 gr.

Gramaj real: 368 gr.

Păcat în primul rând de cartonul risipit.

Later edit : Carrerour, prin vocea reprezentantului de marketing din Tg Mures își cere scuze si recunoaște ca este o eroare umana, nicidecum o practica comerciala incorecta. Totodata, nu se confirma susținerile unor comentatori de aici potrivit carora cei 800 grame s-ar referi la gramajul „în crud”. De altfel, legislația secundara in materia drepturilor consumatorilor obliga comerciantul sa afișeze gramajul produsului finit, nu a celui brut, nepreparat” a fost mesajul postat de Ramona.

Adauga un comentariu