Prima pagină » National » Ce a putut spune Beni despre Iancu Sterp, după ce l-a filmat pe ascuns. Imaginile au ajuns pe internet

Ce a putut spune Beni despre Iancu Sterp, după ce l-a filmat pe ascuns. Imaginile au ajuns pe internet

17 mai 2024, 23:00,
BZI.ro, în National

Beni a locuit multă vreme în casa familiei Sterp, dar la un moment dat acesta a fost nevoit să se mute înapoi la familia biologică, asta după ce mama adolescentului a chemat poliția pentru a-și lua fiul acasă, pe motiv că este folosit la „diferite munci în gospodărie”.

Totuși, acum pare că Beni este, din nou, alături de familia „adoptivă”, asta pentru că a început să fie din ce în ce mai prezent în postările fraților Sterp.

Ce a putut spune Beni despre Iancu Sterp, după ce l-a filmat pe ascuns

Ba mai mult, recent, acesta a fost în vizită la aceștia și l-a surprins pe Iancu Sterp în timp ce făcea treabă prin gospodărie, având chiar un comentariu amuzant despre activitatea celui pe care îl consideră ca pe un frate mai mare.

„Poți să fii cel mai șmecher om, cel mai tare, până când te trimite mama ta să tunzi iarba din curte. Uitați aici! Să fii cel mai șmecher, beleaua din Hunedoara, trebuie să tunzi iarba din curte că te-a trimis mama ta”, a spus Beni, în timp ce îl filma pe Iancu Sterp.

Motivul pentru care Beni a lipsit de la nunta Getuței Sterp

Alături de Getuța în cea mai importantă zi din viața ei au fost prezente multe persoane, însă marele absent de la fericitul eveniment a fost chiar Beni, fiul de suflet al celebrei familii.

Deși a fost invitat la nuntă, acesta nu a fost prezent, iar pentru a pune punct speculațiilor privind motivul pentru care adolescentul nu a mers la nuntă, mama Geta a făcut o serie de declarații despre acest subiect.

„Pe Beni, Getuța l-a invitat la nunta, însă a zis că nu are costum. Nu am dat de el că nu am umblat toată ziua după el că am avut atâta treaba.Dar o să îi ducem, cu siguranță, prăjituri și mâncare, ce rămâne pe aici. De toate o să-i ducem.”, a declarat mama Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *