Sport

Ce a răspuns Steven Gerrard, întrebat dacă Ianis Hagi va fi titular în „Old Firm”: „Nu va fi o echipă bazată pe sentimente!”

Publicat: 01 ian. 2021
Ianis Hagi
Întrebat dacă Ianis Hagi va fi titular în "Old Firm", tehnicianul Steven Gerrard a spus că nu va face o echipă bazată pe sentimente

Ianis Hagi (22 de ani) a reușit o pasă de gol superbă în victoria pe care Rangers a obținut-o în deplasarea cu St. Mirren, scor 2-0. După joc, antrenorul Steven Gerrard (40 de ani) a lăudat prestația românului, însă a lăsat și o urmă de mister în ceea ce privește titularizarea lui în „Old Firm”, marele derby cu Celtic, care se va disputa pe 2 ianuarie 2021, de la ora 14:30.
Întrebat despre Ianis Hagi, antrenorul lui Rangers a răspuns enigmatic.

„A contribuit la jocul echipei, dar am de luat mari decizii în acest weekend. Jucătorii vor să fie titulari, muncesc pentru asta și e normal să fie așa!”, a spus Gerrard.

„Voi selecta o echipă care poate câștiga cu Celtic. Nu neapărat cu cine a marcat sau a fost în formă în ultima vreme. Nu va fi una bazată pe sentimente, ci un 11 care ne poate aduce cele 3 puncte”, a continuat tehnicianul.

Ianis Hagi, doar o apariție în derby-ul Rangers vs. Celtic

Ianis Hagi a prins până acum un singur „Old Firm” de când joacă pentru Rangers. În octombrie, când echipa lui Gerrard a câștigat derby-ul cu 2-0, prin golurile lui Connor Goldson, Hagi Jr. a fost doar pe bancă.
În ultimele 4 jocuri, Ianis Hagi a reușit două goluri (cu St. Johnstone și Hibernian) și două assist-uri (cu Motherwell și St. Mirren). Și presa din Scoția a remarcat evoluția lui Hagi Jr.

„Un moment de strălucire al lui Ianis a adus deschiderea scorului pentru Rangers. A recuperat și i-a pasat încântător lui Kemar Roofe, care și-a văzut șutul deviat în plasă de un fundaș advers”, a scris tbrfootball.com. „Munca lui St. Mirren a fost anulată când Ianis Hagi a profitat de confuzia a doi adversari și a pasat pentru Roofe, care a trimis mingea pe lângă portarul Jak Alnwick”, a notat BBC.

Adauga un comentariu