Actualitate

Ce a transmis Diasporei Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni

Publicat: 31 mai 2020
Președintele României, Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni.

„ Dragi români,

Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflați dincolo de hotare, dar rămași aproape de țara natală, în gând și în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradițiilor, culturii și obiceiurilor noastre, al creativității și al spiritului românesc.

Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulți dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toți să trecem mai ușor prin această pandemie.

Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile autorităților române. Mulți dintre dumneavoastră v-ați întors acasă cu un bagaj important de cunoștințe și experiențe dobândite în străinătate, pe care sunteți gata să le puneți în slujba României. Prin măsurile și politicile publice cuprinse în programul de reconstrucție economică, acest capital prețios pe care îl reprezentați fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea țării noastre.

Este nevoie de toți românii, de „aici” și de „acolo”, din țară și din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă și sigură pe care ne-o dorim.

La mulți ani, dragi români de pretutindeni!“, a spus Klaus Iohannis.

Comentarii
  • 5haus ghinionanis va transmite la cat mai multe meditatii si case, daca nu, ghinion, are el de unde sa ia ma multe. Peeeeseeeedeeeul eeeee deeee vinaaaaa!

  • Te ai adus aminte ca santem români? Cat te ai batut joc de noi? Si râzi in continuu de noi totdeauna ai fost un prefacut, acum te pomeni ca te doare de romania! Hai ! Fugi de aici, kiar vrei sa te cred? Cine te mai crede ? Decât grupul pe care l plătești sa te apere atât,cine stie ce beneficii are ,de sare la oameni mai rau ca virgula câinii turbati .Be crezi kiar asa analfabeti nu ne dăm seama de invartelile pe care le faci tu si cu ai tai ? Cum faci si ai facut si cu covidul ,o falsificare de ai crezut pana la urma si dumneata de ce ai spus. Cati bani a ti primit , valeu,ca sa ne chinui pe noi ,si acum te ai adus brusc aminte de români. Hai las o jos ca macane .STIII.

  • PĂMPĂLĂUL AROGANT, CINIC, INTRIGANT a transmis, JEGURILOR care-l susțin, să nu mai SPERIE Vestul prin FURT, CERȘIT, CURVĂSĂRIT, TRAFIC de stupefiante, etc.

  • Tare asi vrea sa-i vad pe cei de afara venind inapoi si lucrand aici numai, ca-i greu al naibii sa reuseasca sa faca rost de locuri de munca.Nici nu sunt in stare sa plateasca somajul tehnic ptr cei care au fost pusi in acel somaj .Cine sa creeze locuri de munca cand nu-s in stare sa dea drumul le economie.Le-a pius piciorul pe gat tuturor societatilor Romanesti cel putin in turism i-a pus pe butuci.Unde sa vina bietii oameni de acolo?Ce sa faca aici?Sa taie frunza la caini?

Adauga un comentariu