Cancan

Ce au de împărțit Mihai Trăistariu și Costi Ioniță. Cei doi sunt în conflict de multi ani

Publicat: 02 iul. 2020

Mihai Trăistariu și Costi Ioniță se află în război, încă de pe vremea Valahiei. Cei doi au fost colegi de trupă în urmă cu 20 de ani, iar din cauza unui conflict puternic, formația s-a destrămat.

Trupa Valahia era una dintre cele mai de succes formații la începutul anilor 2000Mihai, Dorin și Costi, cei trei membri ai trupei, au încasat bani frumoși când erau pe culmile succesului. Însă, totul s-a ruinat la un moment dat. Ei s-ar fi despărțit din cauza lui Costi Ioniță, spune Mihai Trăistariu. Dorin nu s-ar mai fi înțeles cu producătorul muzical, iar totul s-ar fi dus pe apa sâmbetei.

„Atunci am simțit succesul din plin. Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă.”a declarat Mihai pentru Antena Stars.

Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura care au început să cânte muzică dance. Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă în noiembrie 1998.

Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, iar în luna mai a anului 1999 apare primul album al formației, intitulat ”Valahia”. În luna noiembrie a aceluiași an, Costi Ioniță părăsește trupa și se dedică carierei solo.

Adauga un comentariu