Actualitate

Ce au descoperit medicii la Gheorghe Dincă: „Vorbește despre Dumnezeu!

Publicat: 09 nov. 2019

După ce a fost încarcerat în Penitenciarul Jilava, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a declarat că le-a răpit, sechestrat și violat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost supus unor investigații medicale amănunțite.

Dincă s-a aflat și se află sub supraveghere permanentă, fiind și monitorizart medical. Lui Dincă i s-a administrat și tratament medicamentos, medicii ajungând la concluzia că acesta… suferă de depresie. Dar ceea ce este cu atât mai interesant abia acum urmează. Gheorghe Dincă a devenit depresiv… după ce a fost încarcerat. În ultimele luni, în mass-media au apărut informații conform cărora Gheorghe Dincă are stări de anxietate, căderi nervoase și… momente în care plânge. Criminalul a cerut și o Biblie, la un moment dat, iar cei din jurul său spun că a început să vorbească, tot timpul, despre Dumnezeu.

Un doctor în psihologie a făcut portretul psihologic lui Gheorghe Dincă. Florian Gheorghe a spus că acesta ar fi acționat doar în casă sau în apropiere de casă, nu mai departe.

”Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat doctorul Florian Gheorghe.loading...

Adauga un comentariu